Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egyetem után szakmunka?

Egyetem után szakmunka?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Keresett diplomám van, dolgoztam is benne, jól kerestem.

Azonban most váltok a szakmunkás létre. Volt még így valaki, hogy becsömörlött az egésztől és váltott?

2019. okt. 1. 11:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

5:

Egy csomó diplomás álláshirdetésbe bele van már most írva, hogy elvárás a munkaidőn túli telefonos elérhetőség.

2019. okt. 1. 17:06
 12/19 A kérdező kommentje:
Saját vállalkozás esetén a szombati vasárnapi ügyintézéssel sem lenne bajom. Saját cégem pénze belefér. De másnak ledolgozok heti 50 órát becsülettel de ezen felül vasárnap is baxtatnak akkor bevehetik.
2019. okt. 1. 18:20
 13/19 anonim ***** válasza:

12:

Egyetértek, az alalmazotti munkának pont az előnye, hogy igaz hogy kevesebb a pénz a vállalkozáshoz képest, de fix a munkaidő és tied a hétvége.

Vagy ok, nincs fix munkaidő, nincs hétvége, de akkor saját zsebre keressen az ember, a saját vállalkozásában, ne a főnökeinek.

2019. okt. 1. 18:32
 14/19 anonim ***** válasza:
Szívás mindenhol lesz ne izgulj. Talán annyi hogy többet fogsz keresni.
2019. okt. 1. 19:04
 15/19 anonim ***** válasza:
Munkahelyváltáson még nem gondolkodtál? : ) Biztos van olyan hely, ahol nem piszkálnak hétvégén is. Lehet, kevesebb pénzért, de úgy látom neked már nem ez az elsődleges szempont.
2019. okt. 1. 20:09
 16/19 anonim ***** válasza:

Na, én is pont építész vagyok. És a projektmenedzsment sajnos ilyen. Viszont baromira keveset keresel vele, jóbarátom dupláját viszi haza ebben a munkakörben, és igen, ő is nonstop elérhető, rohan, csinálja. Én pedig annyit keresek amennyit te, vidéken, napi 8 órában, tervezéssel, telefoncsörgés nélkül. Fővárosban nem sokkal, de többet adnak, hasonlóan kényelmes munkakörülményekkel.

Szóval szerintem csak nem a jó helyet fogtál ki, de erre nekem nem a szakmunka lenne a megoldás.

Izzadni a melósokkal, őket is viszik hétfőtől vasárnapig reggel 6-tól este 6-ig, porban, napon, fagyban, esőben, tökmindegy. Munkatársak nagy része gyökér, meg többnyire ukrán, mert magyar alkalmazottként már nem dolgozik. De ezt amúgy te is látod szerintem ha kint vagy építkezésen.

Mindegy, ha neked ez tetszik, akkor szíved joga, én remélem megtalálod a számításod.

2019. okt. 1. 20:21
 17/19 A kérdező kommentje:
Megmondom őszintén saját vállalkozás indítása lenne benne a cél. Így is elég sok időt töltök a költségek-bevételek kontrolljával, legalább már rutinnal vágok bele. Úgy érzem, hogy erre van most szükségem. Köszönöm a válaszokat.
2019. okt. 2. 06:17
 18/19 A kérdező kommentje:
Meg én rendezem a kiadásokat. Sok villanyszerelőnek, kőművesnek, ácsnak is kimegy a 400 nettó beszámlázva. Szóval ugyanott van mint én csak ahogy látom rajtuk ők vhogy nem idegeskednek.
2019. okt. 2. 06:44
 19/19 anonim ***** válasza:

Nezd... probald meg.

Nem fogsz nagyon jol keresni de az tuti hogy munka utan nem hivnak munkaugyben, maximum annyi hogy a fonok megirja ha mashova kell menni vagy elobb/kesobb kezdetek.

Ha nem jon be akkor visszatersz az eredeti foglalkozasodhoz.

Szerintem fontosabb az hogy jol erezd magad a munkahelyeden mint a fizetes.

2019. okt. 7. 05:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!