Egyetem után szakmunka?
Sziasztok. Keresett diplomám van, dolgoztam is benne, jól kerestem.
Azonban most váltok a szakmunkás létre. Volt még így valaki, hogy becsömörlött az egésztől és váltott?
Annyit róla, hogy műszaki terület, és 400at kerestem vele 30 fele. Ezért cserébe reggeltől, estig és hétvégente is csörgött egész nap a telefon.
Beismerem, hogy túl nagy volt a felelősség nekem. Vagy ha nevezhetjük azt, hogy ezért cserébe itthon a magánéletem is a cégé.
Beszélgettem a nálunk dolgozó szakikkal és ez náluk nincs.
Én meg idegeskedem a cég költségeiért (Ami más zsebét nyomja) és cserébe még a magánéletem is tönkre teszi.
Ezt untam meg. Sztem lelkiismeretes vagyok és jó munkát fogok csinálni. Kíváncsi vagyok, hogy megy majd.
Komolyan nem értem, miért kell titkolozni a végzettség illetoen.
Hadi titok, egyedi szakma?
Építész Mérnök vagyok.
És az első ilyen telefonkikapcsolós sztori kb kirúgással ér fel. Amúgy projekt menedzsmentben dolgozom.
De ez azt jelenti sajnos, hogy az övék vagy, és menedzseled hétfőtől vasárnapig nekik. Napi 3-4 órát is csörög a kva telefon és a fele munkaidőn kívül.
Tököm tele van vele.
5-ös:
Amúgy így is 10 óra a munkaidőm, és van 2 szombat is.
Valami egyszerű dolgot akarok csinálni aminek látom az eredményét és ezért nem baxogatnak munkaidő után. 1-1 hívás belefér persze de ez már nem.
Mi nem ismerünk téged, így nem tudunk releváns választ adni, hogy melyiket válaszd.
Ha 10/8 szakmunkara szavaz, akkor azt választod?
A kérdésre válaszolva, mindenki becsomorlik egyszer.
Próbáld megtalalni a pénz, munka, felelősség egyensúlyát, kerdesfeltevesekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!