Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A mai világban 4-5 év béremelé...

A mai világban 4-5 év béremelés nélkül nem sok egy kicsit egy munkahelyen? És ez még nem a vége mert 2020ra se terveznek emelést, majd tán 22re

Figyelt kérdés
2019. szept. 24. 19:43
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Ja és az összecsalt pénzeket odaátra nem viheti magával. Azért így 70 felett masszív alkeszként erre is gondolni kéne.
2019. szept. 25. 11:43
 32/36 A kérdező kommentje:

"Elkanyarodtál, gyökér.+

Nem kanyarodtam el.... 10000x jobban csinálja azt írtad? Sittes múlttal és alkesz jelennel?

Hát.. tudod mit? Kövesd te. Én nem.

2019. szept. 25. 11:44
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
Mégis követed, neki dolgozol 10 éve, úgy is, hogy nem emel :D
2019. szept. 25. 12:09
 34/36 anonim ***** válasza:
92%
O boldog neked megcsak az ittenu gyűlölködés van mint orom forrás
2019. szept. 25. 13:08
 35/36 anonim ***** válasza:
71%
Legalább odafigyelnél, kinek válaszolsz, te ostoba senki. Azt írtam, a főnököd egy zseni. És ez attól független, hogy mennyit iszik. A cégnek kb egymillát spórol évente azzal, hogy neked nem emel bért. Mert a helyedre ennyiért már nem találna marhát. Te meg ott vagy.
2019. szept. 25. 13:23
 36/36 A kérdező kommentje:

". Mert a helyedre ennyiért már nem találna marhát."

dehogynem! és ez a hatalmas tévedés! Mert ennyiért egy 8 elemis alkesz se jönne el az biztos! Na de egy sokdiplomás akárki akinek büdös a munka és inkább eljön nettó 100-ért csak nehogy máshova kelljen menni mert ott még a végén csinálni is kell valamit-na ilyen szerinted nem akadna a helyemre 10 is akár 1 nap alatt? Dehohgynem!

És igen egy teszkós dobozpakoló többet fizet ennél igen. Na de ott csinálni is kell ám valamit. Na ezért lesz MINDIG ember az ilyen helyeken.

2019. szept. 25. 19:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!