A mai világban 4-5 év béremelés nélkül nem sok egy kicsit egy munkahelyen? És ez még nem a vége mert 2020ra se terveznek emelést, majd tán 22re
"De nektek így is jó, ez is megfelel."
Nem az a kérdés JÓ-E hanem VAN-E MÁS VÁLASZTÁSUNK??
Felmondhatunk. És hova megyünk.? Utcát söpörni?
Na ezért maradunk. Már aki marad.
Mert azért 2017ben 2 éve még 40 en voltunk most 12-en.... és senkit se rúgtak ki. Az emberek 3/4-ede elment innen.
Azt hinné az ember ez elég ahhoz hogy a főnök ébredjen.
De nem elég.
Annak mi értelme van, hogy itt panaszkodsz?
Ha nem tetszik valami, akkor fel lehet mondani.
4-5 évente alapból érdemes váltani, addigra magas szintet el lehet érni egy adott területen és máshol, más cégnél több pénzért eladni azt a tudást.
A kérdezőt meg szerintem a weboldal fizeti, hogy felpörgesse a nézettséget, mert ennyi debil senki nem lehet.
"addigra magas szintet el lehet érni egy adott területen"
Ha valaki irodai munkakörben van mit értesz "magas szint " alatt? Uazt a rutin irodai szarokat csinálom 10 éve és 10 év múlva is azt fogom.
És nem, nem igaz hogy akárkit behívunk az utcáról az megcsinálja ugyanúgy. Volt itt olyan aki egy számlatömbbel nem boldogult noha diplomás ember volt....
de ez rajtam nem segít, attól még én nem érek 5 ft tal se többet mint 10 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!