Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ki mennyit keres a családban,...

Ki mennyit keres a családban, mivel foglalkozik?

Figyelt kérdés

Mennyit kerestek nettó an, mivel foglalkoztok, elégedettek vagytok vele? Mennyit keres a család többi tagja, mivel foglalkozik?

Szerintetek átlaga vagy fölé tartozik a családotok anyagilag?

2019. szept. 24. 19:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%
Én pénzügyi szektorban keresek nettó 460-at, párom vezető beosztásban multinál nettó 700 körül. Egyértelműen átlag felettiek vagyunk, de rengeteget tanultunk és dolgozunk ezért.
2019. szept. 24. 21:12
 12/15 anonim ***** válasza:
75%

Én 420-at állami vállalatnál. Család többi tagja nyista.

Hogy ezzel átlag fölé vagy átlag alá tartozok?

Jó kérdés. Attól is függ, hogy milyen állandó kiadásaid vannak. Engem például az adósságok eléggé lehúztak ezidáig. Kb. 80k minden hónapban elment csak törlesztésre. Mostanára szerencsére a törlesztés felét sikerült visszatörlesztenem, nem függetlenül attól, hogy a jövedelmem is megnőtt közben. Továbbra is fennállnak a különböző ingatlanok, telkek után félévente fizetendő díjak, kocsi után fizetendő adók (ezek az átlag jómunkásembert nem terhelik, ellentétben velem), illetve a diákhitelem.

Nos, azt mondanám, hogy ezzel a bevétellel megbirkózom az árral, és még félre is tudok tenni. De én azért nem sorolnám a jómódú háztartások közé magamat jelenleg. Mindenesetre én úgy látom, hogy a helyzetből kihoztam a maximumot, és ennél már csak jobb lehet.

2019. szept. 25. 02:19
 13/15 anonim ***** válasza:
93%
Eddig csak a válaszolók bérére voltak kíváncsiak, most már az egész családra is...
2019. szept. 25. 07:30
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem arra kiváncsi a kérdező, hogy eltérő bérezéssel is működnek e családok.

Nem kötelező válaszolni! Kinek nem világos?

2019. szept. 25. 09:04
 15/15 anonim ***** válasza:
63%

1,5-1,8 millió/hó.

Én IT vállalkozó vagyok a barátnőm marketing menedzser

2019. szept. 25. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!