Ki mennyit keres a családban, mivel foglalkozik?
Figyelt kérdés
Mennyit kerestek nettó an, mivel foglalkoztok, elégedettek vagytok vele? Mennyit keres a család többi tagja, mivel foglalkozik?
Szerintetek átlaga vagy fölé tartozik a családotok anyagilag?
2019. szept. 24. 19:12
1/15 anonim válasza:
Nem kéne ilyen anyagiasnak lenni, foglalkozz azzal, amit szeretsz, élj meg annyival, amennyi adatik, de boldogan.
3/15 anonim válasza:
a család összjövedelme kb 1,5 millió ft 5-en vagyunk és van a sima közalkalmazottól a diplomásig
4/15 anonim válasza:
Mi nagyon sokat keresünk a férjemmel, de csak keveset találunk.
6/15 anonim válasza:
Ketten férjemmel 800.000 körül kerestünk, ez most a GYED miatt kevesebb. Mindketten informatikában dolgozunk. Nem kerestem jól - nekem első munkahelyem, viszont nagyon rugalmas a cég és sokat dolgozhattam otthonról, ami a terhesség utolsó hónapjaiban áldás volt, így elégedett vagyok. Azt gondolom, átlag fölött vagyunk, pláne korosztályban.
7/15 anonim válasza:
Nettó 300-400 közt, egyetemisták vagyunk és diákmunkázunk. (kevés az óraszám)
8/15 anonim válasza:
Én és a bátyám (ő egyetemista) még tanulók vagyunk.
Apukánknak érettségi a legmagasabb végzettsége. Emelett kárszakértő (ugye egyéni vállakozó és emiatt változó a keresete) min. 500000, de lehet több, ha többet dolgozik. Magyarul változó a keresete.
Anyukám fősikolán végzett, 2 diplomája van. Gyógypedagógusként dolgozik egy ált.iskolában. Kb. 220000 forint a keresete 20 év után.
Emellett most anyukám elvégzett egy párkapcsolati- és egy csapatépítő tanácsadói tréninget a barátnőjével, amivel 3 nap alatt 1,2 milliót is kereshetnének.
9/15 anonim válasza:
Bíróságon dolgozunk, ketten nettó 400 körül viszünk haza 20 év után!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!