Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Bruttó 160. 000-as bér az...

Bruttó 160. 000-as bér az mitől kiemelt bérezés Pesten?

Figyelt kérdés
Így hirdetik kiemelt bérezés. Mivel a minimum az 149 lenne ez kemény 11-el bruttóban felette van. És ez mitől kiemelt? MIhez képest kiemelt mivel a teszkóban az árfeltöltői kezdőbér 210.000?
2019. szept. 22. 09:42
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:

"Tessék, jobb ha tőlünk tudod, hogy ez nem számít kulon diplomának, talán ezért röhögnek ki az állásinterjúkon"

Ez esetben nekem csak KETTŐ és nem HÁROM diplomám van.,...ill. 2,5-.... ajjajjaj! MICSODA KÜLÖNBSÉG!! Ajjajjaj. ez lehet a gond.. Nyilván 3 diplomával kellenék de kettővel, vagy 2,5-tel már nem... Nyilván. Világos.

2019. szept. 22. 10:41
 22/42 anonim ***** válasza:
100%
Megmondtad a bért, kimentél, ők meg kiröhögtek. A lényeg ugyanaz
2019. szept. 22. 10:42
 23/42 A kérdező kommentje:

"Azóta is munkanélküli vagy gondolom. :"

Soha életemben 1 napot se voltam munkanélküli. 1998 óta folyamatosan állásban vagyok.

2019. szept. 22. 10:42
 24/42 A kérdező kommentje:

" kimentél, ők meg kiröhögtek. A lényeg ugyanaz"

Nem mentem KI mert BE se mentem. Telefont ismered?

és ha röhögni akarnak HÁT TŐLEM. KI keres embert én vagy ők?

2019. szept. 22. 10:43
 25/42 anonim ***** válasza:
100%
Ki keres munkát, te vagy ők?
2019. szept. 22. 10:47
 26/42 A kérdező kommentje:

"Ki keres munkát, te vagy ők?"

Én nem!! Nekem van állásom csak nézelődök hogy ha NETÁN... akkor hova... Én nem keresek állást. Nem adom fel a kényelmes egy műszakos irodai helyem egy X műszakos retekgyárért ahol még ennyit se adnának mint itt.

2019. szept. 22. 10:53
 27/42 anonim ***** válasza:
100%
Akkor minek kérsz ajánlatot egy gyárból? Nem értem. Nekem van állásom, a fizetésem is jó, linkedin-en rendszeresen kapok állásajánlatokat, de mivel nem akarok elmenni innen, meg sem kerdezem a fizetést, nem hogy magamtól nézelődjek
2019. szept. 22. 10:57
 28/42 A kérdező kommentje:

"de mivel nem akarok elmenni innen, meg sem kerdezem a fizetést, nem hogy magamtól nézelődjek"

HATALMAS hiba!!! És honnan tudod hogy ha körbenéznél nem találnál állást 2x annyiért?

Én FOLYAMATOSAN Nézelődök és ha netán beesne valami értelmes akkor már adnám is be a felmondást.

De ilyen bruttó 10-20al többért sehova se megysek akkor maradok.

2019. szept. 22. 11:00
 29/42 anonim ***** válasza:
83%

Mondd már meg milyen az a három diploma amivel te ilyen alja munkák után érdeklődsz?!

Nyelvtudással mi a helyzet?

Milyen releváns készségeid vannak a tenyérbemászó okoskodáson kívül?

Milyen releváns szakmai tapasztalataid vannak?

Ugye tudod, hogy te vagy az élő példa arra amikor az iskolázatlan emberek ostobázzák meg nagyképűzik le a diplomásokat, mert a papír lobogtatásán kívül semmit nem tudnak felmutatni. Az értelmiségi réteget csúfolod meg ezzel, amit itt művelsz.

(Ha egyáltalán tényleg megvan az a 2-2,5-3 vagy már isten tudja, hogy kell számolni, diploma)

2019. szept. 22. 11:02
 30/42 anonim ***** válasza:
93%
Nem érdekel, hol kereshetnék 2x annyit. Így is elég magas a fizum, a beosztasom is, szeretek is itt dolgozni, elég magas presztizs értékű hely, lesz.rom hogy mashol akár 2x ennyit iy kereshetnék, mert egyrészt ez biztos nem így van, másrészt a lojalitásom jobban értékeli a cég (pénzben is), mint azt, hog, ide-oda ugrál az ember.
2019. szept. 22. 11:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!