Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit lehet keresni Budapest...

Mennyit lehet keresni Budapesten egy Pénzügyi-Számviteli Ügyintéző (OKJ-s) képesítéssel?

Figyelt kérdés

Nagyon megköszönném a válaszokat, mert hiába néztem a korábbi GYIK-eket, illetve a hirdetéseket is, de nem találtam erről információt. A jelenlegi munkahelyemen kezdek megőrülni, szeretnék gyorsan váltani egy másik irányba, és elég sok állásajánlatot találtam ezzel kapcsolatban, olyanokat is, amik nem igényelnek tapasztalatot. Érdekelne, hogy aki hasonló területen dolgozik, annak mik a tapasztalatai. Érdemes lehet-e ebbe belevágni?

Köszönöm.

2019. júl. 28. 19:46
 1/6 anonim ***** válasza:
76%

Garantált bérminimum. :) Miért mire gondoltál?

Mérlegképessel és (vagy) nyelvtudással lehet többet.

2019. júl. 28. 21:23
 2/6 anonim ***** válasza:
82%
Kb stimmt amit az első ír, persze ha lesz tapasztalatod, az is megdobja kicsit.
2019. júl. 28. 23:02
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Első: bevallom őszintén (ezek szerint naiv voltam, ezt elismerem), a tanfolyam árakból, meg a pénzügy felkapottságából kiindulva abban bíztam, hogy tudnék annyit keresni, mint jelenleg egy szimpla érettségivel... de akkor nem. Szomorú.

2019. júl. 29. 00:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A pénzügy-szamviteli ügyintéző túl sok embernek van meg, és nem jelent alternatívát az egyetemi végzettségekhez képest, önmagában nincs piaci értéke. DE! A ráépülő adótanácsadó, mérlegképes és IFRS képzések segítségével már nagyon jó helyzetbe kerül az ember. Angolul tudni kell ha IFRS a cél. (Ott már bruttó 500-600 elérhetö)
2019. júl. 29. 08:12
 5/6 anonim ***** válasza:
76%
Sokan olyan emberrel kellene versenyezned aki a szakterületen belül egyetemi diplomával rendelkezik. És ők egyébként kól is keresnek itthon. Te okjval úgy versenyezhetsz velük, hogy jóval kevesebbet kérsz.
2019. júl. 29. 19:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek.
2019. aug. 3. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!