Mennyit lehet keresni Budapesten egy Pénzügyi-Számviteli Ügyintéző (OKJ-s) képesítéssel?
Nagyon megköszönném a válaszokat, mert hiába néztem a korábbi GYIK-eket, illetve a hirdetéseket is, de nem találtam erről információt. A jelenlegi munkahelyemen kezdek megőrülni, szeretnék gyorsan váltani egy másik irányba, és elég sok állásajánlatot találtam ezzel kapcsolatban, olyanokat is, amik nem igényelnek tapasztalatot. Érdekelne, hogy aki hasonló területen dolgozik, annak mik a tapasztalatai. Érdemes lehet-e ebbe belevágni?
Köszönöm.
Garantált bérminimum. :) Miért mire gondoltál?
Mérlegképessel és (vagy) nyelvtudással lehet többet.
Köszönöm a válaszokat.
Első: bevallom őszintén (ezek szerint naiv voltam, ezt elismerem), a tanfolyam árakból, meg a pénzügy felkapottságából kiindulva abban bíztam, hogy tudnék annyit keresni, mint jelenleg egy szimpla érettségivel... de akkor nem. Szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!