Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy van képe a Sparnak így...

Hogy van képe a Sparnak így hirdetni, hogy "kiemelkedő bérezés", és ajánl bruttó 350 ezret?

Figyelt kérdés

[link]

Nem egy 8-tól 4-ig munka, hanem odavagy éjszaka, vagy amikor kell, nem tudsz elmenni a gyerekért az oviba, meg nyilván hétvégén is menni kell és vinni az árut.

Oké, túl sok képzettséget nem igényel, de ez az összeg már szinte a legalja, hogy van képük mégis odaírni, hogy ez kiemelkedő?

Ja, kiemelkedik a többi hasonló közül, annyira nevetségesen alacsony.

Ki sem írtam volna, ha nem lenne ott ez a szó, de ez így több, mint szánalmas.

2019. júl. 8. 19:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%
:’( jaj ne dolgozni kell a pénzért, felháborító :(
2019. júl. 8. 19:09
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Köszönjük az észrevételed, nagyon hasznos volt.
2019. júl. 8. 19:10
 3/17 anonim ***** válasza:
97%
Általános iskola, C jogsi, bruttó 350e. Nem értem mit akarsz többet. Lehet nem 8 órát dolgozol, de megfizetik. Amúgy elárulom, hogy a legtöbb helyen nem lehet elmenni a gyerekért.
2019. júl. 8. 19:14
 4/17 anonim ***** válasza:
91%
3 diplomával, 25 éves munkaviszonnyal, már majdnem a ranglétra csúcsán 319 ezer a fizetésem (tudom, hogy most a fiatalok szemében nem ér sokat egy pedagógus, de mikor én annak jelentkeztem, akkor még szó se volt ilyenről). Úgyhogy a 350 sok.
2019. júl. 8. 19:21
 5/17 anonim ***** válasza:
50%
Én 2 diplomával keresek ennyit vezetőként, tökéletesen meg vagyok vele elégedve
2019. júl. 8. 19:22
 6/17 anonim ***** válasza:
67%
Semmi olyat nem kell hozzá tudni, amit egy átlagembernek ne lehetne egy hét alatt megtanítani. Akkor mire is kellene többet fizetni?
2019. júl. 8. 19:50
 7/17 anonim ***** válasza:
71%
Ez kiemelkedő, el vagy kissé tévedve.
2019. júl. 8. 20:35
 8/17 anonim ***** válasza:
21%

"nem tudsz elmenni a gyerekért az oviba" - Itt rúgnálak ki! A munkahely az munkahely, ott dolgozni kell, nem lelépni mindenféle indokkal.

"meg nyilván hétvégén is menni kell és vinni az árut" - igen, ezt hívják munkának, munkahelynek, sok embernek ez nem jön be, és inkább anyucin apuci élősködnek, majd a hajléktalanszállón ülnek.

Amúgy jó a bruttó 350 - én ilyen gondolkodóhiányos munkára nem adnék havi 160 órára nettó 120-nál többet.

2019. júl. 8. 20:38
 9/17 anonim ***** válasza:
52%
Sokan diplomával nem kapnak ennyit szóval eléggé kiemelkedő bérezés
2019. júl. 9. 00:01
 10/17 anonim ***** válasza:
37%

"Úgyhogy a 350 sok."

A 350 nem sok.

A te 319-ed a kevés.

2019. júl. 9. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!