Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy van képe a Sparnak így...

Hogy van képe a Sparnak így hirdetni, hogy "kiemelkedő bérezés", és ajánl bruttó 350 ezret?

Figyelt kérdés

[link]

Nem egy 8-tól 4-ig munka, hanem odavagy éjszaka, vagy amikor kell, nem tudsz elmenni a gyerekért az oviba, meg nyilván hétvégén is menni kell és vinni az árut.

Oké, túl sok képzettséget nem igényel, de ez az összeg már szinte a legalja, hogy van képük mégis odaírni, hogy ez kiemelkedő?

Ja, kiemelkedik a többi hasonló közül, annyira nevetségesen alacsony.

Ki sem írtam volna, ha nem lenne ott ez a szó, de ez így több, mint szánalmas.

2019. júl. 8. 19:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
54%
Nettó 319 azért nem annyira rossz szerintem. Mondjuk sok diplomával többet várnék az igaz.
2019. júl. 9. 02:50
 12/17 anonim ***** válasza:
91%
Ne is haragudj kérdező, de szerintem meg a 350 ezer bruttó nem rossz ilyen munkáért és fizetnek hétvégi pótlékot 50%, ÉS A MŰSZAKPÓTLÉK 30% E MELLETT MÉG AZ UTAZÁST IS TÁMOGATJÁK 100%BAN. Hol van ilyen? Én a kerületünkbe akarok jelentkezni, mert érdekel. Akár merre mész a kereskedelmi ajánlatok közül ennyit sehol nem fizetnek,a többi gagyi, a Lidl fizet tudtommal a legjobban, de gondolom vannak elvárások és havi 160 órát dolgozol, ha tovább kell maradni akkor meg kifizetik, mi nem jó ebben? Mennyit akarsz ilyen munkával keresni? Sok helyen a bejelentéssel vannak gondok, ha kicsivel többet is fizetnek, egy csomó mindent nem fizetnek nincs betegszabadság utáni pénz sem szabadnap utánni pénz és sorolhatnám, vagy ha van akkor meg mindig azt mondják nem tudnak most szabit adni. Én örülnék, ha Lidl-be bejuthaték dolgozni, még levásárolható pénzt is kapsz, Lidl kártyára. Mi nem jó ezzel? Mennyit akarsz ezért kapni?
2019. júl. 9. 07:06
 13/17 anonim ***** válasza:
91%
11es! A 350 ezernek a nettója 232.750 Ft! De szerintem ez is nagyon jó pénz ezért a munkáért, oké, hogy fizikai, de szerintem rendesen van megfizetve, ez jó bér.
2019. júl. 9. 07:12
 14/17 anonim ***** válasza:
92%
Még egy utolsó gondolat, a két utolsó én voltam, csak közben nézem a Lidl oldalát. A sima dolgozó (eladó) Keres "a munkakörben három év után elérhető bruttó járandóság 317.000 Ft*" Ennek a nettója 210.805 Ft, ami szintén nem rossz! Nah és itt akkor ezzel zárom is a témát, én örülnék ha átmehetnék a Lidl-be...
2019. júl. 9. 07:15
 15/17 A kérdező kommentje:

No vagyok es irodaban dolgozom.

Jogsim sincs.

Nezelodtem jofogason, ugy akadtam ra erre, ami nagyon meglepett.

Nagyon gaz, amit itt egyesek csinalnak.

Az az igazsag, hogy semmi, de semmi masra nem mentek ra, csak mindig, mindenkinek, mindenaron ellentmondani es kioktatni.

Az osszes letezo kerdesnel az van, h a netto 200 ma mennyire a legalja, ennyiert gyarba se megy el senki, ennel barki barhol jobbat keres, stb.

Ertelme nincs mar ennek az oldalnak, csak itt elik ki magukat egyesek.

2019. júl. 9. 09:09
 16/17 anonim ***** válasza:
Cseles :)
2019. júl. 9. 15:41
 17/17 anonim ***** válasza:
Hát akkor keress ennél jobbat és ha találtál írd ki a gyk-ra, de kétlem hogy találsz jobbat
2019. júl. 9. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!