Bruttó 160. 000-as bér az mitől kiemelt bérezés Pesten?
Figyelt kérdés
Így hirdetik kiemelt bérezés. Mivel a minimum az 149 lenne ez kemény 11-el bruttóban felette van. És ez mitől kiemelt? MIhez képest kiemelt mivel a teszkóban az árfeltöltői kezdőbér 210.000?2019. szept. 22. 09:42
2/42 A kérdező kommentje:
Hát én is ezt mondtam nekik hogy szerencse hogy komoly mert viccnek durva lenne
2019. szept. 22. 09:58
3/42 anonim válasza:
Munkaügyis troll, neked mitől lesz jobb, hogy 2 naponta olyan állásajánlaton vergődsz, ami számodra irreleváns, meg úgyis alkalmatlan vagy rá? Úgy hirdetik ahogy akarják, ha nem tetszik az ajánlat nem jelentkezel. Ès nem vergődsz gyakorin. Ilyen egyszerű te pèló.
4/42 A kérdező kommentje:
"meg úgyis alkalmatlan vagy rá?"
Már miért lennék alkalmatlan? 8 elemi kell, oda a 3 diplomával csak jó leszek? (Ha mennék, de eszemben sincs)
2019. szept. 22. 10:00
5/42 anonim válasza:
az alapképzés és a mesterképzés nem számít külön diplomának
6/42 anonim válasza:
Ha nem lennél rákényszerülve, hogy legrosszabb esetben ilyen munkát is elvállalj a 3 diplomáddal, akkor nem írnál ki heti szinten ilyen hiszti kérdéseket.
7/42 A kérdező kommentje:
"az alapképzés és a mesterképzés nem számít külön diplomának"
Csakhogy nekem nem ALAPKÉPZÉS + mester párosításom van ám.... madárkám. Uis amikor én az első diplomáimat végeztem a bolognai baromkodás alap + mester még nem létezett lévén én a 90-es években szereztem az első két diplomámat. Nekem még csak simán egyetemi papírom van a 90-es évekből 2 db. Nem alap és nem mester.
Madárkám. Ez nem jött be.
2019. szept. 22. 10:07
8/42 anonim válasza:
De láthatod hogy semmire nem mész vele, mert itt hisztizel a 160e bruttós "kiemelt" bérezésen.
9/42 A kérdező kommentje:
És? Elvállaltam? Nem.
Egyáltalán 1 percig is gondolkodtam rajra hogy vállalom? Nem. Akkor?
2019. szept. 22. 10:09
10/42 anonim válasza:
Akkor meg kezeltesd magad pszichiátrián.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!