Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy újfajta MLM módszer,...

Egy újfajta MLM módszer, érdemes belevágni?

Figyelt kérdés
Évfolyamtársam keresett meg egy beszervezős munka kapcsán. Elmondása alapján lehet vele passzív jövedelmet generálni, mutatott nekem egy prezentációt suli után, hogy hogyan ível felfelé a cég, miként bővül és mekkora részesedést szerzett ő. Megmondom őszintén elég kecsegtető, bár van 1-2 kiábrándító vélemény róluk a neten. Azt mondja a mostani rendes melóm mellett 25 ezer ft havonta a kiadásom mindössze, de az első pár üzleti körút után visszahozza az árát. Ő havonta 210-230 körül száll ki. Láttok benne realitást? Egyébként valamilyen tisztaságicsomag jellegű termékek vannak. Tudna nekem hozni 27 ezerért egy csomagot, + az a havi 25 ezer kiadás. De ahogy hallom tőle megtérül.

2019. szept. 20. 17:03
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Azt a részt már feljebb kitárgyaltuk Norbival. Ő már elmagyarázta, hogy mi az. Ezért nem értettem.
2019. szept. 23. 12:40
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

Visszakérdezés meg kifogás kezelés alap ennél a műfajnál :-)

Egyébként érdekes példáid vannak, ahol a benzinkutas maga másik benzinkúthoz jár tankolni a pontok miatt, vagy más netes üzletből vásárol a sajátja helyett, mint hogy a sajátjánál tenné ugyanazt beszerzési áron :-)

Mert ugye itt a kérdésben arról van szó, hogy nem csak fogyasztó az ember, hanem vállalkozó is..

"vannak helyi mlm cégek is, akinek ez a fontos, az csatlakozzon egy ilyenhez. (pl nekem ez fontos szempont volt)"

és gondolom az az mlm csak országhatáron belül értékesít és vannak tagjai. Külföldön nincs.

2019. szept. 23. 13:31
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

@Bak Norbert

A visszakérdezést még gyakorló apaként megtanultam, még jóval az MLM előtt :)

Igazad van, ez a cég értékesít az országhatáron túl is és ott tényleg kevesebb sikerrel.

2019. szept. 23. 14:05
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
Akkor majd elmondod, hogy hogy tud általánosan érvényesülni a 3 pontod, ha eleve nem egységes a siker sem?! :-)
2019. szept. 23. 14:44
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

A 2. és 3. pont az országfüggetlen szerintem. (ne fizess olyasmiért, amiért nem kapsz semmi kézzel foghatót és csak olyasmit vegyél meg, amit amúgy is megvennél máshonnan.)

Az első pont már kicsit húzósabb. Ha valaki megmutatja, hogy ő mennyit keresett egy másik országban, akkor az még tényleg nem garancia arra, hogy te is fogsz vele keresni. Ekkor gondolom kockáztatni kell és megpróbálni. Veszíteni való nincs vele, kivéve a belefektetett munka. Ha meg nem vállalkozó szellemű az illető, akkor keres olyat, akinek az adott országban már bejött ez az üzlet. (Szerintem nagyobb a valószínűsége annak, hogy az adott cég saját országodbeli képviselőjével találkozol először)

2019. szept. 23. 16:22
 36/36 anonim ***** válasza:
Kamu
2019. okt. 19. 09:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!