Egy újfajta MLM módszer, érdemes belevágni?
Ha tudsz angolul, akkor ezt nagyon ajánlom megnézésre:
https://www.youtube.com/watch?v=ExxkmJAa0DQ&t=1015s
Ha nem tudsz angolul (akkor egyrészt tanulj meg :D), akkor a válasz egy egyszerű: nem, fuss, menekülj.
Elég nehéz így megítélni, hogy nem tudjuk pontosan melyik cég az. Viszont ez az "ahogy hallom tőle megtérül" vicces. Azért mert neki sikerül, neked nem biztos hogy fog. Ahogy az sem biztos, hogy neki valósan annyi a bevétele.
25 ezer forintos kiadás egyébként mit takar pontosan?
@17:25
Plusz azt mond amit akar. Az is lehet hogy 5ezer Ft-ot nem keresett még vele, de hát ezt nem túl kecsegtető egy bepalizáson reklámozni.
Na, akkor már én is belevauuu :)
Először: ha tényleg a haverod, akkor kérd meg őt, hogy mutassa meg a banki átutalást a jutalékáról. Ha nem akarja, akkor ne foglalkozz tovább vele.
Másodszor: Csak olyasmiért fizess, amiért kapsz is valamit. Ha azért a 25 ezer forintért nem kapsz semmi konkrét kézzel is megfogható dolgot, akkor ne foglalkozz vele.
Harmadszor: Abban a 27 ezres csomagban csak olyan dolgok legyenek, amiket amúgy is megvennél máshonnan. Ha nincs szükséged rájuk, akkor másnak sem fogod tudni ajánlani. Akkor ne foglalkozz vele.
Csak akkor vágj bele ebbe az egészbe, ha akkor is megvennéd azokat a terméket, ha nem kecsegtetne semmilyen jövedelemmel. Így nem is bukhatsz rajta.
@21:07
Lehet mert én tudok olyan embert aki a jól fizető főállását otthagyta mert az mlm többet hozott. A kérdés csak hogy milyen áron.
én szeretem megforgatni a kést az ilyenekben.
tedd fel neki a kérdést, hogy mi lenne, ha beszállnál, de jelenleg nincs lehetőséged pénzzel beszállni, így az indulóköltségeket nem-e megfinanszírozná(hiszen a 210-230ezres passzívjövedelméből gondolom nem az a 27+25ezer nem fogja földhözvágni)...ha annyira bízik a cégben és váltig állítja, hogy gyorsan visszajön a pénz, akkor még azt is rámondhatod, hogy kamatostól visszaadod neki, ha beindul a biznisz...:D
borítékolható, mi lesz a válasz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!