A programozók, IT munka most jól megy - mikor fog összeomlani? (Kicsit olyan mint az angol tolmács - 15 éve még rengeteget kerestek, ma meg. )
Figyelt kérdés
Volt egy ismerősöm, 15-20 éve rengeteget keresett, mert ő "angol tolmács", rengeteg megrendelése volt, ma meg... CBA.
Úgy látom az IT szakma is most fellendülőben van, de már érezni hogy telítődik a piac (4 év Műszaki Egyetemből már fél éves képzések lettek), hamarosan mindenki tud majd programozni, és a szakma elértéktelenedik... Kérdés, hogy ez mikorra várható?
2019. szept. 9. 11:19
11/14 anonim válasza:
:DDDDDDDD
Igen, egy csomó ilyen fél éves kóder suli van. És? Ettől szerinted komolyan több lesz a szakember? :DD
Ez tök cuki. Most elmegyek egy pár hetes főzőtanfolyamra, és megyek is sztárséfnek. ♥
12/14 anonim válasza:
Ahogy egyre több dolgot számítógépesítenek, és közben egyre több a legacy projekt, amiket fenn kell tartani, foltozgatni, egyre több programozóra van szükség, és egyelőre nem látszik, hogy a trend megfordulna. Emellett szükséges bizonyos szintű intelligencia affinitás és érdeklődés hozzá, ezért bárkiből nem lehet programozó, bármennyit is tanul.
13/14 anonim válasza:
12:52-es vagyok, a 10-esnek üzenem, tanuljon meg olvasni, mert én is pont azt mondtam, hogy az egyetemen nem adnak gyakorlati tudást.
14/14 anonim válasza:
10-20 év mulva talan igen, ha egyre elterjedtebb lesz a robotok ténykedese programozas terén is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!