Munkáltatók általában mit szólnak egy 22%-os fizetés emelési igényre?
Figyelt kérdés
2019. aug. 29. 18:58
1/15 anonim válasza:
Altalaban azt, hogy 'arra van a kijarat'.
2/15 anonim válasza:
Ekkora emelést maximum előreléptetésnál adnak vagy akkor, ha kritikus a munkád és tudják, hogy nagyon nehéz betölteni. Sima pótolható munkakörnél elfelejtheted.
3/15 anonim válasza:
Én speciel visszakérdeznék, hogy miért pont 22? A 20 nem volt elég, a 25-öt pedig már te is soknak érezted? Ha erre tud egy épkézláb magyarázatot adni (aminek természetesen része az is, hogy elmagyarázza, hogy az ő munkája miért ér nekem több, mint 20%-kal többet, mint eddig), akkor oké.
4/15 anonim válasza:
Nekem egyszer bejött, másodjára már nem.
5/15 A kérdező kommentje:
Előléptetés.
x összeg most, kigondoltam egy nagyobbat és 22%-ra jött ki.
2019. aug. 29. 19:47
6/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk, nem ennyire egyszerű a helyzet.
Jelenleg kapok x összeget + 50 000 ft munkaköri pótlékot.
Igy ez együtt kb. az emelt fizetésem lenne.
Annyi, hogy most a kisebb fizu + munkaköri egyenlő lenne az emelt béremmel, csak most már munkaköri nélkül...
Lényegében kevesebb pénzért nem vállalnék felelősségteljesebb melót.
Amire ki akarnak nevezni.
2019. aug. 29. 20:05
7/15 anonim válasza:
Ez a Balázska Bt-nél maximum -44%-os bérváltozás lehet. Egyéb iránt munkahelyváltással simán el lehet érni bármilyen bérnövekedést.
8/15 anonim válasza:
Sok helyen az van, hogy behív a főnök. Van egy csoportvezetői üresedés, és micsoda megtiszteltetés, rád gondoltunk. Erre általában mindenki meghatódik, és természetesnek veszi a béremelést is. Pedig dehogyis az. Ha előléptettek, több felelősséggel járó munkát kaptál, akkor ne legyél balek, kérj emelést. Viszont ha ugyanazt csinálod, amit eddig, hát, akkor nem fogják megadni.
9/15 anonim válasza:
Nekem volt amikor 25%-ot emeltek. Odamentem zöldfülűként, aztán lett tapasztalatom, szóval megérdemeltem.
10/15 anonim válasza:
Nekem maguktól adtak, nem lehetetlen, csak teljesíteni is arányosan kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!