Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Találtam egy oldalt, mely...

Találtam egy oldalt, mely programozóknak, mérnököknek, más diplomásoknak közvetít munkát, ti hallottatok már róla?

Figyelt kérdés

Nekem szimpatikus, főleg hogy nem kér pénzt, és úgy látom, hogy elég sokan dolgoznak be oda. Külföldi persze.

Itt a link, ahol olvastam róla: [link]

Regisztráljak? Vagy van valakinek már tapasztalata ezzel kapcsolatban?

2010. júl. 13. 21:22
1 2
 11/19 Informatikus Mérnök válasza:
AlertPay is jó, csak a PayPal a legelterjedtebb, mert az EBay nyomja, míg a Moneybookers meg a legelfogadottabb (több országban elfogadják, mint a PayPalt).
2010. júl. 13. 23:19
 12/19 anonim ***** válasza:
Vagy új internetszolgáltató, más IP cím, ha paypalt akarsz... Könnyen lehet, hogy az egész tartományodat kibannolták, aztán úgyis ugrani fog rá a robot, hacsak nem váltasz szolgáltatót.
2010. júl. 13. 23:20
 13/19 Informatikus Mérnök válasza:
De mivel a PayPal is bank, szerintem a születési idő, hely, ilyenek a bibi, azt nem könnyű változtatni, nem az IP-t meg a bankszámlaszámot...
2010. júl. 13. 23:32
 14/19 anonim ***** válasza:

De azt az én bankom ki se adhatná a paypalnak, vagy igen?

Arra már nem emlékszem, hogy regisztrációkor kér-e a paypal ilyeneket, de az persze a minimum lenne, hogy ha már nem az én nevemre csinálom az accountot, akkor a többi dologban is hazudok nekik :P

2010. júl. 13. 23:35
 15/19 anonim ***** válasza:

Tudtommal a paypal nem igazi bank de lehet abban valami amit mondasz bár sztem inkább a lakcím..

Nameg amikor bekérik a proof-okat..

Nagyon rámentek a biztonságra az utóbbi időkben..

2010. júl. 14. 00:27
 16/19 anonim ***** válasza:

Nem a banknak kell kiadnia, neked kell beküldened ha fogadni és küldeni is akarsz pénzt..

Én régebben ebayeztem, és ott cseszhettem el, hogy első körben beküldtem nekik minden adatot meg iratot a lakcímkártyától az útlevélig, aztán valószínüleg ez el van rakva valami adatbázisban..

2010. júl. 14. 00:29
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem tudsz hazudni, emrt kénytelken vagy az igazi nevedet megadni amivel a kártyád működik ugyanis azt megterhelik 1-2 dollárral és a jóváírás közlemény mezőjében megjelenik e gy 4 jegyű kód amit neked az oldalon meg kell adnod, ha kamu nevet írsz be nem tudják megterhelni az összeggel a kártyád, és nem jelenik meg a kód.

De ez még az alsó biztonsági szint csak vannak ennél sokkal alaposabb azonosítási lépcsők is, ki van ez találva hidd el!

2010. júl. 14. 00:32
 18/19 anonim ***** válasza:

Ja meg még vmi 1 kártyaszámmal 2x próbálkozhatsz, ha 3 x orra is elrontod a neved vagy akármit akkor automatikuan kitiltja onnan a kártyát és azzal te többet be nem regisztrálsz hozzájuk.

Persze lehet nekik emailt irni meg minden de le fognak rázni méghozzá azzal a szöveggel hogy ez már nem az ő hatáskörük, ők nem tehetnek semmit.

Van erre egy külön biztonsági ügynökség és ők döntenek a biztonságilag kifogásolható felhasználókról, persze azokat te elérni nem fogod tudni és hogy akárhogy is de becsókolhatsz..

Kb ennyi a történet, de a youtubon vannak cifrábbak is amikor embernek iylen biztonsági okokra hivatkozva lebannolták a számláját több mint fél évre rajta 6 ezer dollárral..

2010. júl. 14. 00:43
 19/19 anonim ***** válasza:

"Nem a banknak kell kiadnia, neked kell beküldened ha fogadni és küldeni is akarsz pénzt.."

Francokat. Nekem hosszú ideje van paypalom, soha semmi papírt nem kellett küldenem nekik, mégis verified vagyok, és tudok küldeni is, fogadni is pénzt. Sőt, a bankszámlámra is tudok kiszedni pénzt minden további nélkül.

Egyedül annyit kellett ehhez csinálnom, hogy jóváhagytam, hogy leszedjenek 400 forintot, aztán beírtam nekik az ellenőrző kódot, ami a számlakivonatomon szerepelt - máris verified vagyok, így mindent tudok csinálni. A bankszámlánál meg csak arra kell vigyázni, hogy pontosan egyezzen a neved azzal, amit a paypal regisztrációnál megadtál, mert különben nem fog sikerülni az utalás, én büntetődíjat is levonnak.

De soha, semmilyen papírt nem kellett beküldenem nekik, pedig rendszeresen utalnak rá dollárokat, és én is rendszeresen veszem ki az itthoni számlámra. Sőt, fizettem is már vele online, azzal se volt baj.

Ha akarnám, a rokonom/szülőm nevére is nyithatnék egy paypalt, ha egyszer az ő adatait adom meg.

2010. júl. 14. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!