A diplomásoknak valóban magasabb a fizetésük?
Érdekes a fordítottja is igaz!
Ja és amikor a Kádár rendszerben nem diplomások vezették az országot, akkor is ez volt a véleményed?
Jogász vagyok , az összeget nem írom le , megalázó. Öcsém asztalos. Van egy kis lakása, és a családi házát építi. Hitel nélkül. No comment.
Én januárban kezdek dolgozni, fordító irodában, a fizetésem többszöröséért. Remélem soha nem lesz közöm az eredeti szakmámhoz.
Nekem közgazdász diplomám van. Párom épületasztalos. Ugyanannyit keresünk, de én még maszekolni sem tudok...
egyik munkát sem szabad lenézni., Én mindig ezt vallottam. Ha mások pl. nem szippantanák ki a derítőnket, akkor én egy idő után belefulladnék a sz.ba. Ha én nem végezném el a munkámat, akkor sokan nem kapnának fizetést. Így kell ezt nézni. Mindenki munkájára szükség van.
Tényleg attól függ, hogy mit végeztél.
A szüleimnek fejenként 3 diplomája van, oktatási területen, 25 éve vannak a szakmában, és 110-et kapnak nettó.
A volt barátom orvos, és 112-t kap nettó.
Unokatesóm jogász, 120-at kap nettó.
Másik unokatesóm CNC hegesztő, 250-et kap nettó.
3. unokatesóm programozómatematikus, 310-et kap nettó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!