A diplomásoknak valóban magasabb a fizetésük?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy hivatalosan igen, de a gyakorlatban baromira nem! Nem őket kéne okolni azért, hogy a fizikai dolgozókat nem becsülik meg rendesen ebben az országban!2010. nov. 23. 12:08
11/15 anonim válasza:
előző vagyok: szóval nem becsülik meg egyes diplomásokat sem jobban, hidd el.
12/15 anonim válasza:
Nem magasabb. Vagyis minimális csak az eltérés.
13/15 anonim válasza:
A közeli gyárban a soron ugyanannyit kap a kétdiplomás robot, mint a 8 általánost végzett robot.
14/15 bumbi02 válasza:
én szakács melóból tudok kiindulni mivel azt üzöm. nem kell messze menni csak ausztriáig ahol egy főszakácsnak (kb 4-5 éves tapasztalattal) fizetnek 2200-2500 eurót. egy kezdő szakácsnak friss vizsgával 1100-1500 eurót. kb. ennek ellenére hajtok a diplomára is.. továbblépéshez szükséges a papir. viszont előbb fogok elhelyezkedni szakácsként mint közgazdászként.
15/15 anonim válasza:
Itt MO-n csak fogyóeszközök vagyunk diploma ide vagy oda.
Aki meg kollektíven a fizikai munkát lenézi az egy idióta, mert lehet, hogy sok hülye ember megtalálható a fizikai munkások között, de azok sosem lesznek igazi szakemberek.
Nem beszélve arról, hogy aki nem tud a saját szakmákjában elhelyezkedni az mit csináljon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!