Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért szab mindennek határt a...

Miért szab mindennek határt a pénz?

Figyelt kérdés

Autót akarok venni és rádöbbenek mennyire lehúz ez az ország.

Vagyonszerzési illeték, ilyen adó amolyan stb. és máris + 200ezer forinttal többe kerül az autód.

Amire a pénzt a hivatalos munkáddal amit is jól leadóztat ez a mocskos ország.

Beszedik a rengeteg súlyadót stb. és romokban az utak 10-14 éve legalább kátyúz tak felénk most meg semmit nem csinálnak....

Sok mocskos embernek akik dolgozni nem hajlandóak meg adják a 25 ezer Ft havonta amit tőlünk vonnak le... Ez felháborító.

Fizetésem meg hadjuk kategória Pesten se tudnék többet keresni a szakmámban...

Eskü nem tudom, hogyan lehet itthon megélni. És csodálkoznak menekülnek itthonról.

2019. aug. 28. 12:15
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
94%

Az autó egy luxuscikk.

Nem lehet minden csórónak kocsija (nekem sincs).

Egyébként is környezet szennyező, akár benzines, akár elektromos.

2019. aug. 28. 12:27
 2/22 anonim ***** válasza:
75%

> Vagyonszerzési illeték, ilyen adó amolyan stb. és máris + 200ezer forinttal többe kerül az autód.

Most vettem egy új autót majdnem 20 millióért. Nem 200 ezerrel húztak le, annyi a forgalomba helyezés volt (amire amúgy heteket kellett várnom az idióta állami alkalmazottak töketlenkedése miatt. Aztán ott a regisztrációs adó, mert miért ne. De a kedvencem: áfa. 27%-ot kifizetek az államnak a nagy-nagy semmire.

2019. aug. 28. 12:28
 3/22 anonim ***** válasza:
77%
Kinek kell autó? Nekem ugyan nem. Tegnap autóval bevittek dolgozni, de jól elkéstem, mert állt a dugó és ez mindennapos. Ellenben a busz szépen elsuhan a dugó mellett, majd a metró alatta. Azzal simán beérek dolgozni. Másfél év alatt kétszer kellett valami gigszer miatt pótlóra szállni, az még belefér.
2019. aug. 28. 12:31
 4/22 anonim ***** válasza:
89%
Elárulom neked kedves háborgó, hogy minden országban megvannak ezek a költségek. Sőt. Úgyhogy jobb ha tudod hogy ha autód van, az nem kevés pénzzel jár fenntartani.
2019. aug. 28. 13:05
 5/22 A kérdező kommentje:
Én vidéken lakom ide alapszükséglet egy autó ha ki akarsz mozdulni. De már kezdek megbarátkozni a gondolattal, hogy egy olcsóbb járművet kell vennem. Nem szeretném minden pénzem felélni.
2019. aug. 28. 13:18
 6/22 anonim ***** válasza:
82%
#3 Csak attol fugg, hogy hol hasznalod. En mindig 2-3 keruletre dolgoztam a lakhelyemtol, autoval mindig negyed annyi ido volt bejarnom mint BKV-val. Ha mar egyszer at kell szallnod es legalabb 10 megallot mesz, gyorsabb az auto. Ha ketszer szallsz at es 15-20 megallot mesz, sokkal gyorsabb az auto.
2019. aug. 28. 13:33
 7/22 anonim ***** válasza:
58%
"hadjuk" - akkor ugye meg is van, miért nem keresed szarrá magad. Tanulni is kellene, nem csak várni a sült galambot.
2019. aug. 28. 13:42
 8/22 anonim ***** válasza:
90%
Jah, az amúgy igaz, hogy az ország egy kalap szar és magasak az adók. De akkor talán a legközelebb nem kellene a Viktorra szavazni.
2019. aug. 28. 13:43
 9/22 anonim ***** válasza:
17%

Az adó nem lenne kevesebb de legalább elvennék a családi adókedvezményt és a többi csaladbarat intézkedést. Jaj de jó lenne, úgy szeretnénk kevesebb pénzt a családommal.

És persze de jó lenne a két kulcsos adó is amit az ellenzék szeretne, hiszen olyan kevés most az elvonás, milyen jó lenne több, ugye?

2019. aug. 28. 14:23
 10/22 anonim ***** válasza:
78%
Ez ugyanolyan dolog h leadozod a fizetesed (33,5%) majd bemesz a boltba es meg 27% az áfa mindenre. Vagyis 100 ezer ft keresetedből kifizettél 60,5% ot Viktornak. Ezek csak extrák amit irsz. Udvozollek Fanyarorszagon.
2019. aug. 28. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!