Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Határozott időre vennének fel...

Határozott időre vennének fel (1év), mik a hátrányok?

Figyelt kérdés

Egy évre vennének fel egy cégnél, amitol kicsit félek. Úgy olvastam itt a gyakorin, hogy nem lehet felmondani, mert akkor kifizettetik veled a fenmarado időszakra járó fizetést. Illetve olyat is olvastam, hogy a cégnek nem kell fizetnie juttatasokat. Viszont a hirdetésnel elég csábító volt, hogy vannak különböző bonuszok amiket meglehet keresni..

Allasinterjun meg is lepődtem mikor azt mondták, hogy egy évben olyan 4-6 honapra jár bonusz, lehet ezért is vennének fel határozott időre, hogy ne kelljen fizetniük juttatást? . De akkor meg csak azért írták a juttatasokat, hogy több ember jelentkezzen?

Köszi előre is mindenkinek.

2019. aug. 25. 22:21
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2019. dec. 1. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!