Mit lehet azzal tenni, hogy a felettesem minden augusztus 20-ai hosszúhétvégét lestoppolt?
Nem lehetünk együtt szabadságon, mert egymás helyettesei vagyunk. Valójában 1-2 napra biztosan lemehetünk, mert a közös feletteseink is egymás helyettesei, mégis van hogy 1 hétig együtt vannak szabadságon, s őket nem helyettesíti senki. Plusz hétvégén is megy a termelés, akkor sem vagyunk ott.
De ilyen téren olyan csökönyös.
1 éve dolgozom itt, most belementem, hogy ezen a héten ő menjen szabira, mert nem volt konkrét nyaralási terv, suli miatt hiányoztam sokat, inkább majd karácsonykor veszek ki (akkor bezzeg lehet egyszerre szabira menni).
Plusz a ledolgozós szombatokat is mind lestoppolta.
Erre mondta, hogy majd jővőre megint megbeszéljük, neki csak az a lényeg, hogy aug. 19-n mindig elutaznak, mert akkor van a házassági évfordulója.
Jővőre én szerettem volna kivenni, mert ugyanígy, mint most, 3 nap szabadsággal lehet nyerni 9 napot.
Szerintetek sem fair az elgondolása?
Jó, akkor a másik lehetőség: változtasd meg a munkahelyed, főnököd, stb., hogy 100%-ban megfeleljen neked a 99% helyett.
Sok sikert hozzá, hogy tényleg ilyen irányban változzon!
Kérdező, Te már megint az a fajta kérdező vagy, ami a viccre emlékeztet:
" Egy ember a sztrádán halad és hallgatja a közlekedési híreket:
– Figyelem, az autópályán egy őrült sofőr szemben megy a forgalommal!
– EGY? Hát mindenki szembe jön velem!!!"
Szóval itt az összes válaszoló - pedig többen is vagyunk nem érti a kérdést, stb, - rajtad kívül...
Eddig még egy választ sem fogadtál el.
Mégis mit szeretnél, mit írjunk? Hogy milyen ... a "felettesed", mert mindig 20-án veszi ki a szabadságát és hogy fú, meg há, meg ez aztán a piszokság, stb.
Csak szólok: Karácsony és Szilveszter között is sokan dolgoznak és bizony nem kaphatnak szabadságot - tudom, "nem tanultak, megérdemlik" - mondanád Te.
Pl. itt is van egy.
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..
És de, sokan fogunk holnap dolgozni: postások, metróvezetők, buszvezetők, orvosok, ápolók, kereskedelmi dolgozók, stb.
"Gondolom írja ezt úgy mindenki, hogy holnap nem megy dolgozni ;)"
Én csak erre reagáltam - de csak kötözködj tovább...
Szívem, egy beosztott vagy petícióval tudja lecserélni a felettesét (de akkor busásan rájár a rúd); vagy otthagyja a csudában a munkahelyet. Legegyszerűbb lenne, ha vállalkoznál inkább.
Ő korrekt volt, előre mondta, hogy mikor megy szabira. Lehetett volna sunyi is, hogy csak ma szembesülsz, hogy nem jött be dolgozni.
"mit érdekel az engem, hogy"
Akkor a főnöködet miért érdekelje?
Ő szólt - te meg tudomásul veszed.
Ilyen egyszerű.
"Lehetett volna sunyi is, hogy csak ma szembesülsz, hogy nem jött be dolgozni."
Mondom, hogy ez nem putri munkahely, szivem, már olvasni sem tudsz? Mivel 8 embert és ezzel együtt az egész gyártást mi ellenőrizzük, nem tehetjük meg, hogy csak úgy ne menjünk be. Nem véletlenül nem lehetünk egyszerre szabadságon egy hétig, csak a mi engedélyünkkel mehetnek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!