Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit lehet azzal tenni, hogy a...

Mit lehet azzal tenni, hogy a felettesem minden augusztus 20-ai hosszúhétvégét lestoppolt?

Figyelt kérdés

Nem lehetünk együtt szabadságon, mert egymás helyettesei vagyunk. Valójában 1-2 napra biztosan lemehetünk, mert a közös feletteseink is egymás helyettesei, mégis van hogy 1 hétig együtt vannak szabadságon, s őket nem helyettesíti senki. Plusz hétvégén is megy a termelés, akkor sem vagyunk ott.

De ilyen téren olyan csökönyös.

1 éve dolgozom itt, most belementem, hogy ezen a héten ő menjen szabira, mert nem volt konkrét nyaralási terv, suli miatt hiányoztam sokat, inkább majd karácsonykor veszek ki (akkor bezzeg lehet egyszerre szabira menni).

Plusz a ledolgozós szombatokat is mind lestoppolta.

Erre mondta, hogy majd jővőre megint megbeszéljük, neki csak az a lényeg, hogy aug. 19-n mindig elutaznak, mert akkor van a házassági évfordulója.

Jővőre én szerettem volna kivenni, mert ugyanígy, mint most, 3 nap szabadsággal lehet nyerni 9 napot.

Szerintetek sem fair az elgondolása?

2019. aug. 20. 13:49
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Itt te vagy, aki nem érti meg miről van szó, pedig 2X is leírtam. Az a baj, hogy én nem használok caps lock-ot? Akkor figyelj:

- NEM, NEM VETTEM KI 7 napot a suli miatt

- NEM a jogi része érdekel a dolognak

Mit nem értesz ezen?

2019. aug. 20. 16:42
 12/28 anonim ***** válasza:
86%

Nos, kérdező, én értem, a kérdésedet, csakhogy ha jogilag nem lehet semmit tenni, akkor csak az emberi oldalak maradnak.

- megkéred, hogy legyen rád is tekintettel (gondolom, ezt az ötletet már csípőből veted is el)

- belátod vagy tudomásul veszed, hogy ez így működik

- nem tetszik és felmondasz

2019. aug. 20. 17:06
 13/28 anonim ***** válasza:
82%

Vagy esetleg azt a választ várod, hogy menj el panaszkodni a "nagyfőnökhöz"?

Nem javaslom.

2019. aug. 20. 17:07
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem értelek, kérdező.

Leírtad, hogy milyen jó lehetőségeid vannak.

Csak arra panaszkodsz, hogy a főnök elveszi aug. 20. körül a napokat minden évben.

Már ne haragudj:

1: Joga van hozzá,

2: Ez legyen a legnagyobb problémád a cégnél, egész életedben, és igen boldog leszel.

2019. aug. 20. 18:13
 15/28 A kérdező kommentje:
Gondolom írja ezt úgy mindenki, hogy holnap nem megy dolgozni ;)
2019. aug. 20. 18:30
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Ez mellébeszélés.

Szerintem nem kellett volna ezt tenned, +

vedd tudomásul, hogy egészen jó helyzetben vagy, és ne háborogj.

2019. aug. 20. 18:49
 17/28 A kérdező kommentje:
Igen, tisztában vagyok vele, tanultam is eleget ahhoz, hogy jó munkahelyem legyen. De attól, hogy másnak sz.r a munkája, attól még nem magától értendő, hogy másnak is az legyen. De kikötöttem, hogy aki nem érti a kérdést vagy nem szorult bele empátia, az feleslegesen ír ide.
2019. aug. 20. 19:05
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Nézd: ha te képtelen vagy felfogni, hogy mennyire jó helyzetben vagy, akkor ajánlom a munkahelyváltást.

Elég hamar rá fogsz majd jönni utána.

2019. aug. 20. 19:28
 19/28 A kérdező kommentje:
Én meg neked egy kis sulit ajánlok, hogy az értő olvasás menjen, ne kelljen negyedszerre is leírnom ugyanazt ;)
2019. aug. 20. 19:56
 20/28 anonim ***** válasza:
93%

Nem, kérdező, te nem érted a helyzetet.

Azt mondtam, hogy fogd fel: ENNYIRE jó a munkahelyed.

Nem 100%-osan neked kedvez, csak 99%-ban.

Keress ennél jobbat, ha tudsz.

2019. aug. 20. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!