Mit lehet azzal tenni, hogy a felettesem minden augusztus 20-ai hosszúhétvégét lestoppolt?
Nem lehetünk együtt szabadságon, mert egymás helyettesei vagyunk. Valójában 1-2 napra biztosan lemehetünk, mert a közös feletteseink is egymás helyettesei, mégis van hogy 1 hétig együtt vannak szabadságon, s őket nem helyettesíti senki. Plusz hétvégén is megy a termelés, akkor sem vagyunk ott.
De ilyen téren olyan csökönyös.
1 éve dolgozom itt, most belementem, hogy ezen a héten ő menjen szabira, mert nem volt konkrét nyaralási terv, suli miatt hiányoztam sokat, inkább majd karácsonykor veszek ki (akkor bezzeg lehet egyszerre szabira menni).
Plusz a ledolgozós szombatokat is mind lestoppolta.
Erre mondta, hogy majd jővőre megint megbeszéljük, neki csak az a lényeg, hogy aug. 19-n mindig elutaznak, mert akkor van a házassági évfordulója.
Jővőre én szerettem volna kivenni, mert ugyanígy, mint most, 3 nap szabadsággal lehet nyerni 9 napot.
Szerintetek sem fair az elgondolása?
Itt te vagy, aki nem érti meg miről van szó, pedig 2X is leírtam. Az a baj, hogy én nem használok caps lock-ot? Akkor figyelj:
- NEM, NEM VETTEM KI 7 napot a suli miatt
- NEM a jogi része érdekel a dolognak
Mit nem értesz ezen?
Nos, kérdező, én értem, a kérdésedet, csakhogy ha jogilag nem lehet semmit tenni, akkor csak az emberi oldalak maradnak.
- megkéred, hogy legyen rád is tekintettel (gondolom, ezt az ötletet már csípőből veted is el)
- belátod vagy tudomásul veszed, hogy ez így működik
- nem tetszik és felmondasz
Vagy esetleg azt a választ várod, hogy menj el panaszkodni a "nagyfőnökhöz"?
Nem javaslom.
Nem értelek, kérdező.
Leírtad, hogy milyen jó lehetőségeid vannak.
Csak arra panaszkodsz, hogy a főnök elveszi aug. 20. körül a napokat minden évben.
Már ne haragudj:
1: Joga van hozzá,
2: Ez legyen a legnagyobb problémád a cégnél, egész életedben, és igen boldog leszel.
Ez mellébeszélés.
Szerintem nem kellett volna ezt tenned, +
vedd tudomásul, hogy egészen jó helyzetben vagy, és ne háborogj.
Nézd: ha te képtelen vagy felfogni, hogy mennyire jó helyzetben vagy, akkor ajánlom a munkahelyváltást.
Elég hamar rá fogsz majd jönni utána.
Nem, kérdező, te nem érted a helyzetet.
Azt mondtam, hogy fogd fel: ENNYIRE jó a munkahelyed.
Nem 100%-osan neked kedvez, csak 99%-ban.
Keress ennél jobbat, ha tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!