Mennyire vannak diszkriminálva az idősebb munkavállalók IT területen?
Figyelt kérdés
Személyes tapasztalataitokra lennék kíváncsi abban a kérdésben, hogy igaz-e, illetve ha igen, milyenn erősen és mely kor felett figyelhető meg informatikai területen, hogy a cégek kerülik a munkavállalót?2019. aug. 19. 18:40
1/9 gooku válasza:
Nem tapasztaltam eddig ilyet, se idősebbnél, se fiatalabbnál.
A tudás számít, kész és pont.
Derek Banas sem tűnik fiatalnak, mégis bőven jól és benne van a szakmában.
2/9 anonim válasza:
Tech cégnél dolgozom és nem látok nagy különbséget, minden korosztályból vannak programozóink, fejlesztőink.
3/9 anonim válasza:
Egyáltalán nincs diszkriminálva.
IT vezetőnk most ment nyugdíjba és mellette csinálja tovább. Másik IT-s szintén bőven 40 feletti. A hamradik meg 60 körüli.
5/9 anonim válasza:
Egyaltalan nincsenek diszkriminalva, ugyanugy a kepessegeik alapjan veszik fel/utasitjak el, mint a palyakezdoket vagy a tapasztaltabbakat. :)
6/9 anonim válasza:
Ez engem is aggaszt kicsit, mivel nő vagyok és IT-s, hogy kb. mire számíthatok 50 éves korom körül :)
7/9 anonim válasza:
Legjobb fejlesztőm 40+-os (pontosan nem tudom, sosem kérdeztem).
8/9 anonim válasza:
Akkor nem parázok,kajak én is féltem,hogy 35 után mi lesz :(
9/9 anonim válasza:
Nem, örülnek, ha van szaki egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!