Fiatal és idősebb ápolók! Mennyi idő alatt égtetek ki teljesen? Van még remény?
5 éve dolgozom ápolóként. És belefáradtam. Nem is igazán a munkába. Vagyis igen, de nem abban amit tanultam. a napom felét a hülyeség teszi ki. Az orvosok hülyesége, ugráltatása, stb. Még a körülmények sem annyira szörnyűek azért (legalábbis ahol én dolgozom).
Borzasztó hányingerrel megyek be minden nap. Az kollégák fele csak nyalizik a hozzátartozóknak hogy hátha jut egy ezres vagy ötszázas akármennyi és utána otthagyják a sz...ban a beteget. És persze azon csattan aki tisztességesen megcsinálja.
A fizetés katasztrófa. Éjjel nappal dolgozni kell nincsen ünnepnap, hétvége, stb. Tudom ezt választottam, de nem gondoltam volna, hogy ennyire hamar kiégek. Néha a sírógörcs kerülget ha munkába kell indulnom, vagy napközben.
Belefáradtam és nem tudom merre tovább. Váltani kéne, képezni magam, de ugye ahhoz pénz kell. Ebből a fizetésből albérlet mellett pedig nem lehetMég 30 sem vagyok, de hó közepén luxunak számít, ha meglátok egy felsőt akciósan 1000ft-ért hogy megvegyem, mert nem jut hó végére semmi. Nem többszázezres fizetésre vágyok, a földön járok, de 90.000-105.000-ből hogyan? Gyerek szóba sem jöhet, mert esélyünk sincs saját lakásra. De a saját megélhetésünk is nehéz, nem még gyerekkel.
Csak én látom ennyire kilátástalannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!