Miért írják le is sok tucatnyian, hogy ma már mindenféle jött-ment betanított munkás kap nettó 400 at? Nagyon sokan leírták, hogy ismernek sok-sok ilyet. Hol van ez vidéken?
Bizonyítanod meg azért kell, mert te állítottál valamit, amit még mindig nem tudtál alátámasztani. Én is mondhatom, hogy az ég piros, attól még nem lesz úgy :)
Viszont az általad leírtakra tekintettel, miszerint 3 műszakban vagy, már nem is érdekel a cégnév.
én meg 600-at keresek 4 órás takaritóként ennyi erővel, Békéscsabán
nem írom le hol
ilyeneket én is tudok írni
Borsodban és Heves megyében munkanélküli mellett több helyen dolgoznsk egyszerusitett munkában emverek Volt konyjai kusegitom rokkantsagi mellett egy appartmamos cégnek takaritott nálunk meg hatso palyas előkészítő volt párhuzamosan délelőtt, a masik szakképzett munkaerő mellette kotizteto cegnel dolgozott és munkaugyitol is jart tamogatasa mert korabbi helyét cserelte le inkabb havi 300-ra igy.
Havi 30 nap két munkáltatónak napi nettó 8-13.000-el ( 1000-1650-es órabérrel kiszámolhatod, hogy kijön az alap összegén felül is.Nem kell ehhez diploma.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!