Miért írják le is sok tucatnyian, hogy ma már mindenféle jött-ment betanított munkás kap nettó 400 at? Nagyon sokan leírták, hogy ismernek sok-sok ilyet. Hol van ez vidéken?
Figyelt kérdés
2019. aug. 19. 11:23
1/29 anonim válasza:
Én írtam legutóbb az egyik kérdésnél. Azért írom, mert meglehet keresni ennyit vidéken. Nagyon kevés multi fizet ki ennyi pénzt, de azért akad. Ezekre a helyekre általában ritkán van felvétel.
2/29 A kérdező kommentje:
De érted, ez a hallottam róla, hogy valakinek a valakije mondta, hogy pár éve volt ilyen...Ezzel nem jutok egyről a kettőre. 300 nettós is érdekelne. Hol hallottál ilyet. Diplomás vagyok, de ha kell, letagadom.
2019. aug. 19. 12:33
3/29 anonim válasza:
Egy jöttment biztos nem kap 400at. Azért valamihez érteni is kell ha ennyit akarsz keresni
4/29 anonim válasza:
Aki tud írni, olvasni, számolni van két keze és két lába már megkereshet ennyit. Érettségi vagy munkatapasztalat adott területen nagy előny emellé.
5/29 anonim válasza:
Bp-n építkezésen meg lehet keresni nettó 300-at, de nagyon kemény fizikai munkával.
6/29 anonim válasza:
Ezt csak a Balázska (alias a kérdező) mondogatja és egyre nagyobbat füllentve a kamu kérdésénél, egy bolond Balázska 100 reggel és kapásból tucatnyi barom véleményébe botlani!
7/29 anonim válasza:
Az első szerintem azt sem tudja miről beszél, ha igen nyugodtan leírhatja melyik cég volt az. Ameddig nem tudja alátámasztani, nincs alapja.
Nem nagyon lehet betanított munkával ennyit hazavinni, max kemény fizikai munkával. Nem, Pesten sem. Legalábbis képesítés nélkül nem nagyon.
8/29 anonim válasza:
Alkalmi munkával nettó 300 felett össze lehet szedni átlag egy hónapban videken is.Nem egy ilyen munkaerőm volt, vagy van is.
9/29 A kérdező kommentje:
Hogy? Engem ez erdekelne. Diplomás vagyok, de szeretem a tuzo napon végzett ketkezi munkat.
2019. aug. 19. 15:32
10/29 anonim válasza:
# 7 Szerintem meg te nem tudod mit beszélsz.:) Hazaviszek 400-at betanított munkával és még rajtam kívül is úgy 200 ember ahol dolgozok, de egy biztos bizonyítani nem fogom, mert nem érzem szükségét. Jókor kell jó helyen lenni. Multinál dolgozom 3 műszakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!