Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan hiányozhat 10 euro a...

Hogyan hiányozhat 10 euro a kasszából, mikor forintból adok vissza? Mit rontottam el?

Figyelt kérdés
2. Napja kasszásként tanulok be egy multinál (diák vagyok, suli mellett fogom csinálni), de csak 1 tapasztalt dolgozó tanított be engem és egy másik tanulót egyszerre, mert épp nem voltak elegen akik figyelhettek volna ránk, így elég nehéz volt rendesen csinálni kevés segítséggel. 2 vásárló fizetett nálam Euróval, beütöttem a gépbe, és visszaadtam forintból annyit amennyit kiírt, pont ahogy mondták. A műszak végén mikor átszámolták a pénzt, azt mondták 10 euro minuszban van, de nem értem hogyan, hisz Eurót csak kapok, de nem adok, így hogyan hiányozhat, ha forintot adok vissza? Mondtam ott is, hogy ezt nem értem hogyan lehetséges, de nagyon mogorvák voltak és nem kaptam választ, csak kereste a 10 Eurot rajtam. Nagyon megköszönném ha valaki ezt normálisan elmagyarázná nekem.

2019. aug. 7. 00:03
 1/5 A kérdező kommentje:
Azt még hozzáteszem, hogy nagyon igyekeztem, figyeltem, hogy ne hibázzak.
2019. aug. 7. 00:05
 2/5 anonim ***** válasza:
56%
Ilyen diákokon igyekszenek a sima dolgozók leverni mindent. Nem biztos hogy te hibáztál
2019. aug. 7. 00:30
 3/5 anonim ***** válasza:
67%

Úgy tűnik, ez volt a te tanulópénzed. Soha, de soha, érted? SOHA ne add ki a kasszát a kezedből. Te számolod le, és nem ők. Bármit mondanak, hogy lassú vagy, vagy nem tudod, vagy menj nyugodtan pisilni, addig mi vigyázunk a kasszára, ne hagyd ott nekik.

Ahogy az előző írta, sajnos egyes szemét emberek így húzzak le a diákokat.

2019. aug. 7. 02:11
 4/5 anonim ***** válasza:
56%
Hja, és az sem működik, hogy jó, akkor állj itt mellettem, és nézd. Mert egy gyakorlott Kasszás pillanatok alatt át tud bszni es ott, a szemed előtt összezavar és kiveszi az ötezrest a kasszából.
2019. aug. 7. 02:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Aktuális még? Ha igen, írd le, pontosan mennyit adott a két vásárló, s megpróbálok segíteni. De ha forintban nem volt hiány, csak euróban, akkor vagy a koordinátor vágott át, vagy X-akták-esetről van szó..
2019. aug. 12. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!