Saját boltomban hogyan vehetem ki a kasszából a pénzt?
Figyelt kérdés
Az első nap betettem váltópénzt, majd volt eladásom is.Pár nap alatt már göngyölt összeget ír a pénztárgép, ez az az összeg amit kivehetek? Vagy a váltópénzzel együtt mindennap kivehetem úgy , hogy a pénztárgépbe nem írom be?
Ki akartam venni az eddigi göngyölt összeget, de 100Ft-ot se ad ki, azt írja nincs elég pénz a kasszába.
2011. dec. 7. 17:25
1/3 anonim válasza:
Vigyázz, először a pénzed kell neki, utána a csajod is! Ilyenek ezek a Samsung pénztárgépek...
2/3 anonim válasza:
ezt szerintem egy szakértőtől kérdezd meg meny be egy boltba természetesen vegyél valamit és kérdezd meg ő hogy csinálja ha élelmiszer boltba mész és élelmiszert árulsz akkor természetesen találj ki valami mást pl szerszámokat mert akkor benne van az hogy minek segítsek egy riválisnak érted
3/3 anonim válasza:
Olvasd el a gép használati utasítását. Vagy vegyél egy rágógumit, hátha megszán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!