Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti hogy tudtok megélni?

Ti hogy tudtok megélni?

Figyelt kérdés
Van saját házam meg autóm így albérletre nem kell költenem az átlag fizetésem 240 000 ft nettó ennyit kapok kézhez ti mégis hogy tudtok megélni? unom hogy napról napra élek. Nem értem hogy lehet hogy a mai világban ha valaki dolgozik sem fizetik meg. Főleg itt a déli részen (Baja)

2019. aug. 3. 17:50
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
81%
Örülj inkább hogy van már saját házad meg kocsid, gondold el milyen lenne ha még ezek sem lennének. De amúgy ez van, Magyarország jobban teljesít!
2019. aug. 3. 18:08
 2/23 anonim ***** válasza:
92%

Pl. ha jelenleg autóval jársz munkába, akkor akár havi 50 ezer is elmehet benzinre, szervízre, stb.

Próbálj tömegközlekedéssel járni, ha lehet, vagy olyan céget találni amelyik szervez buszt a dolgozóknak reggel.

2019. aug. 3. 18:16
 3/23 A kérdező kommentje:
benzinemet fizeti a cég azzal nincsen probléma van túlóra lehetőség is az alap órabér 2x van akkor de tök lehangoló hogy ha keresni is akarok akkor több mint 8 órát kell dolgoznom amúgy meg marad a 240......
2019. aug. 3. 18:32
 4/23 anonim ***** válasza:
87%
te beteg vagy ha nem tudsz nettó 240 000 ből kijönni, én kijövök nettó 160 000 ből havonta, Budapest belváros, saját lakás, bkv. És félre teszek havi 50-60-at. Élni tudni kell fiam.
2019. aug. 3. 18:36
 5/23 anonim ***** válasza:
78%
Nem költök ostobsagra
2019. aug. 3. 18:43
 6/23 anonim ***** válasza:
78%
Ird le részletesen mire szórod el a pénzt. Én Bpen ennyiből untig kijövök. Vidéken sem lehet nehezebb.
2019. aug. 3. 18:45
 7/23 A kérdező kommentje:
bp sokkal könnyebb ott sokkal több lehetőséged van válogatni mi hol olcsóbb több nagy bolt van meg minden itt semmi nincsen szinte haverom is bp lakik most itt ő sem jött ki ott sokkal könnyebb túlórával meg lehet keresni a 350 000 azzal már el vagyok valahogy de akkor meg napi 10 órát kell dolgozni :(
2019. aug. 3. 18:49
 8/23 anonim ***** válasza:
76%

Épp annyi Bpen a kaja, meg minden, amennyi vidéken. (tudom, mert vidékre járok haza anyámhoz)

Plusz bkv bérlet, plusz a közös költség annyi, amennyi talán a te egész rezsid.

2019. aug. 3. 18:54
 9/23 anonim ***** válasza:
90%

Jaj, hát persze, a fővárosban 10 forinttal olcsóbb a párizsi kilója :D Igen igen, habzsi-dőzsi van. A nyíregyházi teszkó meg kihasználja monopol helyzetét, rajta kívül csak vagy 50 üzlet van, ezért aranyáron adja a csirkefarhátat.

Szóval van egy autód, amit nem kell tankolni, arra mondjuk elmegy 30 hónapra leosztva (szervízek, kötelező).

Vagy egy házad, nyáron mondjuk 20 a rezsi, télen legyen 50.

Marad 160.000 ezred. Ha a felét megzabálod, az is napi kb. 2600 Ft, abból bőven el lehet lenni, akár rendelt kajákon, akár jó minőségű otthon főzötteken. De kijöhet jóval olcsóbban is.

Marad 80.000 Ft, azaz kb. 1.000.000 egy évre. Abból már csak el tudsz menni a balatonra, meg félrerakni valamennyit, nem?

2019. aug. 3. 21:02
 10/23 anonim ***** válasza:
95%
240-bol egyedül nem tudsz megélni? Mégis mire szórod a pénzt? Mi négyen élünk havonta csak egy picit többől.
2019. aug. 3. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!