A vidéki embereket miért lehet megvenni ilyen alacsony fizetésekkel?
Én nem vagyok tősgyökeres budapesti, mielőtt valaki erre gondol.
A kérdést azért tettem fel, mert nem értem a vidéki embereket, hogy miért dolgoznak szotyi pénzért.
Az igazság az,hogy én próbáltam vidéken elhelyezkedni.Néha nekem is elegem van Budapestből.
Konkrétan Győr-Moson-Sopron megyében próbálkoztam, illetve Fejér megyében.
Ezek "fejlett" megyének számítanak, azért írom idézőjelbe, mert fizetésekben mindkettő a varangy hátsója alatt van.
Elismerem, léteznek munkáltatók, amik "budapesti" fizetést adnak, például az Audi Győrben, de ezeket egy kezén megszámolja az ember.Ők egy nagyon kicsi kisebbség.
Voltam interjúkon is, általában tetszettem nekik, viszont, amikor a pénzhez értünk, megváltozott a hangulat.
-Kikerekedett szemekkel mondták,hogy ennyit nem tudunk fizetni.
Volt, amelyik kevesebb bért ajánlott, mint ami az akkori fizetésem volt.
Egy másik szintén alacsony ajánlatot mondott, viszont 2 nap múlva visszahívott és mondta,hogy adnak többet.De, az a "több" is kevesebb volt, mint az akkori fizum.
Nem azért, de műszaki MSC diplomával nem fogom azt nézni a Sparban,hogy melyik leértékelt parizert vegyem meg.
A vidéki diplomásoknak nincs elég nagy önbizalma és sajnos önbecsülése sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!