Ha a bérek az elmúlt években összességében 30-40%kal nőttek hogy lehet hogy én egy petákkal se kapok többet most mit 4-5 éve?
Ha összevetjük a 2014-es béremet és a mostanit, forintra megegyezik. Hol itt a 30-40% emelés?
Tudom ÁTLAGOS emelkedés..... az átlagos az az ami mindig másutt van soha nem ott ahol én vagyok....
Itt megint nem tudja vki az átlag fogalmát. Átlagban nőttek 30-40%kal.
Van, akinek 200 %-kal, van akinek 30%-kal, van, akinek 0%-kal, van, akinek csökkent...Átlag, érted?
"Szabad tudni, hogy mit dolgozol? Enélkül nem igazán lehet válaszolni a kérdésre :)
"
ezzel azt akarod sugallni a kérdezőnek hogy van olyan terület ahol ez normális? 5 év emelés nélkül:?
mert ha sima segédmunkást nézünk hát próbálj te embert találni akár segédmunkára az 5 évvel ezelőtti pénzért.
A kérdező leírta sztem elég jól:
Tudom ÁTLAGOS emelkedés..... az átlagos az az ami mindig másutt van soha nem ott ahol én vagyok....a
Igen ez az átlag..... ami úgy igaz mindenkire hogy senkire se igaz. Mert van akinek több van akinek kevesebb van akinek nulla.... hát akkor kire igaz? Se erre se arra se amarra nem, de azért mindenkire? Maszlag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!