Sokan miért a politikát és az államot okolják a saját sikertelenségük miatt?
Ritkán hallani hogy valaki elismerné a hibáit és azt mondaná hogy nem tanultam, nem dolgoztam, nem léptem ki a komfortzónámból, nem tettem meg mindent a céljaimért.
Mindenről a politika, állam, szülők, főnök tehet.
Gyerekként érdeklődő voltam ennyi.
Mi ebben a nagyképűség?
Èn se akkor tanultam amikor volt okostelló meg ilyesmi.
Megint kifogàs,mindig tudod valakire valamire fogni.
Hallgasd meg ezt Kevin Trudeau - Take one hundred percentage responsibility of your life.
Èn 32 èves vagyok szal nem sokkal fiatalabb nàlad.
Sok 38 evest ismerek aki 33 èvesen ùj szakma,plusz nyelveket tanult ès sokkal jobb melòja van.
Nem fogta màsra hanem cselekedett.
De tudod mit keress mèg kifogásokat ez sajnos itthon nagyon megy.
Kulcsár Tibor a KulcsSoft alapítója ugyanezt mondja totàl.
Hallgasd meg őt.
De a többire nem reagáltál.
Miért nem töltöd le az ncoreról relaxa villàmangol/nèmet.
Fent van ingyen.
Ezèrt életképtelen mert csak a rinya,a kifogás megy ezerrel a magyarok 90%-a ennyit tud.
Nem megoldást keres hanem kifogásokat.
25-öske javasolom Brian Tracy Phienix szeminárium anyagát hallgasd meg.
Meg motibooks.hu, bagolyvar.hu
Böngész könyveket ès majd ràjössz mi a baj a magyar társadalommal 90%-ban.
De tudod akinek nem inge......
@14:03
Ajjaj már csak egy lépésre vagyunk az örök kárhozattól, a Szabó Péter motivációs videóktól. XD
Szerintem az, hogy állami szintén vannak problémák, azt nem a személyes kudarcomnak kellene megélnem. Ahogy a saját sikeremet sem az állam sikerének tulajdonítom!
A magyarokkal az a baj az eszméletlen pesszimizmus mellett, hogy keverik a szezont a fazonnal. Egyénileg lehetek sikeres attól, hogy az ország vezetése, amiben élek egy rakás kaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!