Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Diploma nélkül milyen magas...

Diploma nélkül milyen magas szintre juthat alkalmazottként egy programozó?

Figyelt kérdés
2019. júl. 23. 23:18
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

"Te is a sértő részre reagálsz most, akkor miről beszélsz? :D"

Igen, de ahogy kideritettuk en "gyenge fos" vagyok, es nem en akarok segitseget kerni. ;D

2019. júl. 24. 12:37
 12/31 A kérdező kommentje:

11.: Csak lehetnél kicsit szerényebb is.

Pont olyan vagy, mint a legtöbb főnök. Bemegy a fiatal, legyen diploma, nyelvvizsga, tapasztalat, kutyafüle, aztán a főnöknek mije van? 8 osztálya, és a rendszerváltásban lopta magát össze, vagy meg jó hosszú volt a nyelve.

Én is elmentem minimálbéres melókra, aztán ott kérdezgeti a főnök, hogy na tudnám-e én ezt csinálni? Vagyok-e elég jó? Nem b+, csak te tudsz, mindenki más hülye... Egyszer ezt esküszöm megmondom az egyik majomnak.

És ne érts félre, nem támadni akarlak, de egyszerűen csak így veszitek magatokat észre.

Tiszteletre méltó, ha valaki diplomás, nagyon tud, de pont az ellenkezőjét váltja ki, ha ezzel akarja magát a másik fölé helyezni. Egyszerűen csak nem kéne hangoztatni, éreztetni, és jobban megbecsülnék őket!

2019. júl. 24. 13:15
 13/31 anonim ***** válasza:
76%

"11.: Csak lehetnél kicsit szerényebb is."

Az a helyzet, hogy ugyanazokat a kerdeseket-temakat ismetelgetitek ugyanolyan stilusban (ha szigoruan a feltett kerdesre valaszolok, teged teljesen hamis konkluziohoz vezet). Az elejen valaszolgattam komolyan, de nem veszitek komolyan a valaszokat, nem tanultok beloluk, nem is probaljatok megerteni. Ennek ket oka van: egy reszetek fizetett kommentelo, a kerdes eleve kamu; a masik resze meg tenyleg nagyon tompa emberileg. :D Es akkor meg a flame-et is nyomjatok, van kollegatok, aki direkt erre szakosodott ("Balazska"), es vannak koztetek ilyenek, mint ez a kerdezo, ami egy elso ranezesre komoly kerdesbe viszi bele par komment utan a teljesen irrelevans, de evidens provokaciot. Hat az lesz a hala, hogy a valaszok hangneme is komolytalan es sokszor direkt felrevezetok, hogy rontsuk az oldal szinvonalat halakent, amiert berkommentelokkel vezetnek meg minket.

Akit tenyleg erdekel az IT, az szakforumon kerdezoskodjon, ne a gyk-n, egy olyan helyen, ahol van egy felhasznaloi profilod es lehet kovetni az aktivitasod, igy ha komolyan erdeklodsz es nem csak trollkodsz, a valaszolok is komolyan vesznek.

2019. júl. 24. 13:28
 14/31 A kérdező kommentje:

13.: Szerinted fizetett kommentelő vagyok? Megtisztelsz!

Hol lehet ilyenre jelentkezni? Csak mert nagyon szívesen csinálnám! Az pedig, hogy gerinctelen meló, mégis kit érdekel? A mai átlagból úgysem tűnnék ki, nem kellene szégyenkeznem :D

2019. júl. 24. 13:40
 15/31 anonim ***** válasza:
80%

Jó, de 63 % sokszor normális válaszokra, feltevésekre is sértően reagáltok.

Én például kíváncsi lennék rá, hogy egy nem egyetemes, nem bootcamp-es hogyan ír többtízezer soros, minőségi hobbiprojektet?

2019. júl. 24. 13:50
 16/31 anonim ***** válasza:
32%

"Én például kíváncsi lennék rá, hogy egy nem egyetemes, nem bootcamp-es hogyan ír többtízezer soros, minőségi hobbiprojektet?"

Minek?! Ha tényleg csak hobbi, akkor nézz utána és úgyis megoldod.

Ha munkát akarsz akkor viszont keress egy munkahelyet, ne otthon bohóckodj.

2019. júl. 24. 14:08
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Ja, en sem ertem, minek akar " többtízezer soros, minőségi hobbiprojektet" irni, valoszinuleg megartott a kanikula. :D Menjen el dolgozni, aztan ott onthatja a kodsorokat penzert.
2019. júl. 24. 14:18
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Jó, csak:

- Nincs hova jelentkezni,

- Ha van is (tényleg nagyon-nagyon kevés), akkor nem vesznek komolyan.

Pedig én is szívesebben foglalkoznék a munkahelyen azzal, ami érdekel és otthon pl sportolnék, hobbiznék.

2019. júl. 24. 14:35
 19/31 anonim ***** válasza:
63%
Tobbet kell tanulni, es piackepes dolgokat.
2019. júl. 24. 14:50
 20/31 anonim ***** válasza:
83%
Mi piacképes?
2019. júl. 24. 15:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!