Ha egy csomóan elkezdik az mlm munkát, mennyien lehetnek benne sikeresek vagyis mennyien kereshetnek jól a sok jelentkező közül?
Itt annak működik az üzlet, akinek van elèg bőr a pofàjàn minden egyes posztolt kèp alà irkàlni ugyanazt a maszlag szöveget amit betanìtanak.. ismeretlenekre ràirkàlni, màsokat megvetezni. Ez az ami nekem nem megy. Elkezdtem,de èn ezzel a mu kastilussal nem tudok azonosulni. Leszek èn a hibàs..nem hibàztatom èn a forevert
# 61
Én is így vagyok jelenleg,hogy nem akarok embereket bepalizni,mert azért az mlm kicsit bepalizás is.
"bepalizás" :D :D :D
Ez az évezred vicce :D :D :D
# 63
Neked,ha a szektásokra azt mondják szektás az is biztos azt írná amit te mert ő másként látja a saját szemszögéből :)
A "bepalizás" soha nem vezet tartós eredményre.
A legjobb MLM-cégek évtizedek óta léteznek, virulnak és növekednek. "Bepalizás" technika alkalmazásával egy-két éven belül csődbe mentek volna.
Az MLM a bizalom üzlete. Elégedett vásárlókra és azok ajánlására épül. Senki, akit "bepaliznak", az nem elégedett. Egy jó MLM-cég termékeit az ember egy életen át használja. Én olyan MLM-et választottam, amely évtizedek óta világelső az innovációban. A választásom az unokáimat is gazdaggá teszi. Ez semmilyen "bepalizós" cégnél és szisztémánál nem lehetséges.
# 65
Csak jól működik a bepalizás mert évtizedek óta működnek,cserélődik a bagázs ki ki hullanak sokan,van aki egy ideig fogyasztó marad aztán tovább lép vagy kilép,meg lehetne sorolni,de szerintem többnek nem sikerül mint akinek valójában igen.
65-ös
Hova nőnek ezek a cégek? A világgazdaság 1%-át sem érik el. De nyomjad a süket szektás dumádat... Gondolom most örültök, hogy a mostani válság miatt lesz egy csomó szerencsétlen, akiket megvezethettek. Szánalmas, nyerészkedő banda.
A butaságodra kár ennyire büszkének lenned...
# 67
Majd az mlm-ek is kitalálnak valami koronavírus ellenszert és majd dőlnek hozzájuk az emberek :D
A koronavírusnak megvan az ellenszere.
Erős immunrendszer a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!