Ha egy csomóan elkezdik az mlm munkát, mennyien lehetnek benne sikeresek vagyis mennyien kereshetnek jól a sok jelentkező közül?
Kérdező, dehogynem. :D
Soha, senkinek nem ajánlottál még egy jó filmet, vagy bármi mást?
"Soha, senkinek nem ajánlottál még egy jó filmet, vagy bármi mást?"
-----------------------
Felejtsétek már el ezt a kamupéldát, mindig ezzel jöttök. Azt próbáljátok bekamuzni az átlagembernek hogy az MLM-ben csak szimplán ajánlani kell termékeket amiket amúgyis ajánlunk egymásnak, így meg még pénzt is lehet vele keresni.
Mi a gond ezzel az érveléssel?
Az a gond hogyha tudom hogy az illető ajánlása után jutalékot kap akkor az ajánlás hitelessége azonnal 0-ra zuhan. Még szép hogy ajánlja nekem a terméket ha pénzt kap utána ha megveszem, hülye lenne nem ajánlani. Emiatt mennyiben tekinthetek egy ilyen ajánlást objektívnek és őszintének?
Ha meg a haverom ajánl egy filmet azt simán tekintem őszintének mert semmi érdeke nem fűződik ahhoz hogy megnézem-e vagy nem, semmi oka nincs hogy jónak kamuzzon egy fos filmet.
Csak gondolom ezt az ellentmondásra senki nem kérdezett rá az MLM-es agymosáson ahol amúgy senki nem kérdez vissza mert ki van lugozva a részvevők agya.
Sziasztok =)
Olvasgattam a kommenteket és hát...
Az miért gond ha valaki jutalékot kap ? Az eladó sem ingyen áll a boltban és szeleteli a szalámit !!!!!
Igen is ajánlással működik minden ! Csak van amikor kapsz érte valamit ,és van amikor nem ;)
Én 3,5 éve dolgozom online ! 3 éve főállásban ,de fizetéskiegészítésnek indult ! Igen dolgozni kell ! Lehet keresni semmit is ,és nagyon sokat is , csak tőled függ melyik lesz :)
Én imádom a munkám ! Imádom ,hogy másoknak segíthetek <3
Vagy abban ,hogy segített nekik egy termék , vagy abban,hogy a közös munkával eltudta érni a célját valaki !!
Szerintem igazságos és család barát ez a rendszer <3 Én hálás vagyok ,hogy akkor és onnan tudok dolgozni ahonnan akarok! Nem más mondja meg mikor mehetek szabira , nem fenyegetnek ha beteg a gyerek és bejelentem ,hogy nem tudok bemenni , és azt sem más dönti el ,hogy mennyit keressek !!! Akinek ez fontos ,annak menni fog ,hiszen van miért =)
# 44
De azért gondolom legjobban a sok pénznek örülsz.
# 46
Azt mondják pedig dől a lé :)
@46
Mindenki biztosan nem, de szinte bárki.
Az MLM, ha jól csinálod, nem pénzt visz, hanem épp pénzt hoz.
Ha szakértelemmel műveled, akkor sok pénzt hoz.
Sok MLM-es barátom van, én azt látom, hogy lényegesen nagyobb a baráti körük ma, mint mielőtt az üzlet útjára léptek.
Utolsó
Aha. Tuti mind jól él, meg sikeres. Ha annyira az lenne. Miért nem így értékesítenek a tényleg sikeres és jó minőségű termékeket gyártó cégek? Erre még soha nem kaptam választ...
Ugyanazért, amiért nem minden pasinak 90/60/90 szőke bombázó a párja.
Az induló cégek kilencvensok százaléka nem képes MLM-cégként indulni, mert nincs meg hozzá a tőkéje. Az indulást követően viszonylag hamar, exponenciális, hirtelen bekövetkező forgalomnövekedés nagyságrendekkel nagyobb tőkét igényel, mint egy klasszikus, hagyományos vállalkozás indulása.
Ez az egyik ok. A másik pedig a minőség igénye.
MLM-ben történő értékesítésre kizárólag a világ legjobb minőségű termékei alkalmasak. Ugyanakkor, olyannak is kell lennie, amire viszonylag nagy a fizetőképes kereslet. Hiába prémiumtermék a Ferrari, egy Ferrari-MLM cég nem lenne életképes.
Ezért virulnak a táplálékkiegészítőket forgalmazó MLM-cégek, mert évtizedek óta rendkívül nagy az életmód-termékekre az igény, s egyre növekszik.
Persze, az sem mindegy, hogy milyen, mert egyedinek és csúcsminőségűnek kell lenni az ilyen terméknek ahhoz, hogy valóban sikeres legyen egy hálózat. Ha minden gyógynövényboltban ott lenne a termék, akkor nem működne a hálózat.
Ezért sikeres pl. a Forever. Egyedi, saját fejlesztésű, minőségi termékeket gyárt és forgalmaz egy Nobel-díjra jelölt marketingtervvel. Ráadásul úgy, hogy az alapanyagot sem vásárolja, hanem ő állítja elő saját magának. Sőt, alapanyag terén a világ legnagyobb, nem MLM-es kozmetikai cégeinek (pl. Estée Lauder stb.) beszállítója is.
Mondok példát, nemzetközi megmérettetésben a Forever fogkrémje a világ két legjobb fogkrémje között szerepel.
Élen jár a fejlesztésekben, mutatja az utat a kozmetikai- és táplálékkiegészítő-ipar szereplői számára (Forever Freedom, ARGI+ Aloe Aio-cellulose Mask stb.), akik aztán, több-kevesebb sikerrel, próbálják másolni.
Ez az elsőség a világ legjobb szakembereit, a világ legjobb technológiáját és ezzel együtt irdatlan mennyiségű tőkét igényel. Ezt a legtöbb hagyományos cég nem hajlandó beletenni. Ők a pénzért dolgoznak, a gyors profitért.
A Forever már az indulásakor sem a profitért dolgozott, hisz a tulajdonosa már akkor (1978-ban!) dollármilliárdos volt, egyszerűen nem volt szüksége több pénzre (természetesen, emiatt nem is vitte tőzsdére a céget). Ennek a tőkeerőnek köszönhető, hogy a cég indulása előtt képes volt megfinanszírozni egy tízéves kutató munkát, amely létrehozta azt az egyedülálló, szabadalommal védett technológiát, amely lehetővé teszi a Forever Aloe Vera termékcsalád létrejöttét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!