Ha egy csomóan elkezdik az mlm munkát, mennyien lehetnek benne sikeresek vagyis mennyien kereshetnek jól a sok jelentkező közül?
@52
Először olvasnod-értelmezned kellene, s csak utána írnod. De nem véleményt, mert bár sikerült leírnod, de jól láthatóan semmi alapja nincs a véleményednek.
Sokkal inkább kérdéseket kellene írnod.
Pl. Hogyan fordíthatom a javamra, hogy létezik ez a nagyszerű cég? Mit kell tennem, hogy részesülhessek az általa kínált kivételes előnyökből? Hol és hogyan próbálhatnám ki ezeket a kiváló termékeket? Stb...
@54
Az 50-es válaszban találod a kérdésedre a kmerítő választ.
Röviden összefoglalva, ugyanazért, amiért neked sem egy babaarcú, 20 éves, 90/60/90 szőke bombázó a barátnőd. Bár lehetne, de közel sem tudod biztosítani azokat a feltételeket, amelyeket igényel.
# 50
Azért ne dicsérjük túl a forevert a forever fogkrém túl van árazva pl a biosom fogkrém pont olyan jó ha nem jobb fele áron.Sőt annak idején a forevernek az egyik termékében nem oda illő dolgot is találtak.Szóval az összes mlm-nél lehet kétség a csúcs szuper jelzőre,inkább mondjuk azt vannak jó termékeik az mlm cégeknek.
# 57
Bocs mellé nyomtam,ökonet fogkrém de a biocom a cég neve :)
#44es vàlaszolò àtesett egy kiseb nagyobb agymosàson..
De hogy a kèrdèsre vàlaszoljak, az igazsàg az, hogy bàrmennyire is akarnàl dolgozni, meg elhatàrozod hogy akàr a napod felèt is beleölöd ebbe a munkàba, ha nincs ember aki csatlakozzon hozzàd,mivel a termèkek eladàsàbòl nem folyik be jelentősebb összeg , ìgy a lènyege az mlm-nek a hàlòzat èpitès. De itt nem kell tukmàlni,emberekre ràìrni hàzalni zaklatni..majd az emberek jönnek maguktòl.. aha arra aztàn vàrhatok karàcsonyig..
Engem tök ismeretlenek keresnek fel , hogy munkàt ajànlanak, megvàltoztatjàk az èletem..( de nem kell tukmàlni ill zaklatni) na akkor ők mit csinàlnak..
Kb Ennyire hitelesek ezek az agymosott mlm-es katonàk
Lehet, hogy számodra nem működik az üzlet. Csakhogy, ha eközben világszerte tízmilliók számára működik, akkor az biztos, hogy a hiba nem az üzletben van, hanem a te készülékedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!