Kihez lehet vagy kihez érdemes fordulni?
Nem ismerem a pontos szituációt, de valószínűleg nincs mit tenni. Te voltál figyelmetlen.
Amúgy az autó parkolt? Vagy mozgásban volt?
"Sajnos a az erről készült papírt hogy xy cég munkavállalójaként nekihajtottam xy rendszámú járműnek és hogy a felvétel alapján én vagyok a felelős már aláírtam!"
Nos, nagyon sok homályos pont van a kérdésedben:
- pl. ki vizsgálta meg a felvételt, ki állapította meg a felelősségedet?
- miért írtad alá a papírt, ha nem értesz vele egyet?
- mik azok a dolgok, ami miatt szerinted ez a baleset történt, illetve mit kellene tennie a cégnek, hogy balesetmentesen lehessen dolgozni?
- " könnyű a munkaválalóra ráfogni h ő mindig és mindenhol 360 fokban figyeljen rohangáló emberekre meg össze vissza közlekedő járművekre stb.!"
Hát az a helyzet, hogy aki targoncát vezet, annak bizony számolnia kell azzal, hogy emberek kerülnek az útjába...
Bejelentheted a munkavédelmi felügyelőségnek, de nem biztos, hogy bármi módon megváltozik a helyzet.
Közben meg adj hálát a sorsnak, hogy nem egy embert ütöttél el - abból nagyobb baj lenne.
Soha ne írj alá semmilyen papírt amiben elismered a felelősségedet. Majd ha a másik fél ezt bizonyítani tudja, akkor. Kérdezd meg a rendőrségen hogy mi van ilyenkor. Mást nem, infót tőlük is kapsz hogy mit tegyél ilyen esetben.
Nálunk komplett üvegfalatt döntött ki rommá egy targoncás. Az ejnye, bejnyén kívül semmi büntit nem kapott. De hát ő magáncégnél dolgozott és a főnök jóindulatú volt.
Gyakorlatilag egy közlekedési baleset történt. Vagy te vagy a másik autós a felelős, nem értem miért akarod a céget belekeverni ebbe.
Ha te vagy a hibás akkor vállald a következményeit, de itt hőbörögj hogy kihívod a munkavédelmiseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!