Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Budapesten konyhai kisegítésér...

Budapesten konyhai kisegítésért nettó 1160 forintos órabér az milyen?

Figyelt kérdés

tudok jobbat is találni vajon?

F/28

2019. júl. 7. 16:07
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Ha dolgoznál annyiért amennyiért találsz éppen munkát és nem itt hisztiznél, akkor már annyival előrébb lennél hogy nem az állítólagos spórolt pénzedet csesznéd el.
2019. júl. 7. 18:56
 22/30 A kérdező kommentje:

Bármennyiért nem dolgozom, meg pihentem kicsit.

Nem kell annyira a pénz amúgy.

2019. júl. 7. 18:59
 23/30 anonim ***** válasza:

2x leírtam, hogy ha nem a belvárosban nézelődnél 20-30 milláért, akkor egy csinos kis szoba-konyhát lazán találnál vagy hitel nélkül, vagy max 1-2 milliós személyi hitel kéne hozzá, amit meg lazán kifizetsz néhány év alatt.

de persze ezekre nem reagálsz, csak egyet hajtasz, mint a pereces. aminek ráadásul értelme sincs. te idióta.

2019. júl. 7. 19:08
 24/30 anonim ***** válasza:

ja, bármennyiért nem dolgozom... :D :D :D

nulla végzettség, konyhai kisegítő melókat nézeget, de igények azok vannak. :D

2019. júl. 7. 19:09
 25/30 anonim ***** válasza:
Majd azért megnéznélek mikor minden pénzed feléled, és az aluljáróban egy kartondobozon ülve csövesként is ott mormogsz magadban hogy "hát én nem fogok akármennyiért dolgozni". :D
2019. júl. 7. 19:29
 26/30 anonim ***** válasza:

Nem borsodban, oda én sem mennék.

Nem is vagyok borsodi, mégis tudok ilyen házakat.

Ha em 3-ért, akkor 4ért vagy 5ért.

Nem kell belehalni, csak van, aki hülye hozzá.

Kifogás kifogás hátán, ez megy.

2019. júl. 7. 20:01
 27/30 A kérdező kommentje:
linkelj már házakat normális környéken ennyiért! nem nagyon lesznek ilyenek. ahol ennyiért van, az nagyon gáz hely általában.
2019. júl. 7. 20:02
 28/30 anonim ***** válasza:

Ez a vitatkozás nem vezet sehova, látod Balázs.

Inkább fogadd meg a tanácsunk, amit már nagyon sokan mondtunk és menj el egy pszichiáterhez hogy kicsit rendbe tegyen, és utána még lehet hogy normális ember is válik belőled.

2019. júl. 7. 20:20
 29/30 anonim ***** válasza:

Keressél, ráérsz.

Az összes paraszt megnyilvánulásodat jelentem, mert egy életképtelen kis szrkupac vagy.

2019. júl. 7. 20:20
 30/30 A kérdező kommentje:
ennyit tudsz, spicliskedni.
2019. júl. 7. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!