Budapesten konyhai kisegítésért nettó 1160 forintos órabér az milyen?
tudok jobbat is találni vajon?
F/28
Na igen, múltkor azt mondta segélyen van.
Az meg 110 ezernél nem lehet több. Közbe meg itt rinyál hogy 200 kell minimum neki hogy megéljen.
Kezd teljesen szétesni a kamu mese.
Nem azt írtam, hogy alanyi jogon jár a társ, de esetleg lehet tenni érte, hogy ne legyél egyedül, és akkor a napi gondok sem okoznak már gondot.
Ekkora fizetésből nem kéne legalábbis, hogy gond legyen a napi betevő.
Én aztán nem örököltem semmit, és semmit nem is kaptam. Mint írtam, nem volt segítségem, csak hiteleim.
Nyugodtan ki lehet menni a városból, ma is van 3-4 millió körül teljesen normális, lakható szoba-konyhás házikó vidéken, telekkel, amin még gazdálkodni is lehet, amivel megint csak pénzt takarítasz meg.
Ekkora összeg meg ma már személyi hitelből is megvan, és a törlsztője nem egyenlő a 150 ezres szobabérléssel.
Egy szó mint száz, meg lehet oldani, ha akarja az ember.
Meg persze lehet siránkozni is, hogy nincs senkid és nincs segítséged.
"Lakáshitelhez önerő kell, főleg hogy tényleg nincs semmilyen fedezetem se."
Már hazudni sem tudsz olyat, ami nem ütne valamit amit előzőleg mondtál...
Önerőhöz nincs elég pénzem, megtakarítás van valamennyi, ennyi.
A szobám a múgy 40,rezsivel.
Önerőhöz pénz?
He?
a megtakarításod az önerő!
Eddig nem 40 ezres szobáról volt szó...
Ha van pár milliód, és kicsit gondolkoznál, már most vehetnél egy kis házikót az agglomerációban, meg egy használt kocsit, de amúgy meg milliók ingáznak, és a főváros körzetében elég jó a tömegközlekedés.
Akinek van megtakarítása, de nem vesz belőle ingatlant, annak valószínüleg túl nagyok az igényei.
Itt nem mi vagyunk retardáltak, hanem te.
Mr "nincs pénzem önerőre"
3,5m forintom van, szerinted abból milyen ingatlant veszel?
autót? az a fő pénznyelő egy autó!
minimum 5-6 m önerő kéne egy pesti garzonhoz.
Nekem is kéne 200 ahhoz hogy félre tudjak rakni olyan havi 60-70et szerényen megélve.
Mi a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!