Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Budapesten konyhai kisegítésér...

Budapesten konyhai kisegítésért nettó 1160 forintos órabér az milyen?

Figyelt kérdés

tudok jobbat is találni vajon?

F/28

2019. júl. 7. 16:07
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
55%
Igen, biztos hogy találsz jobbat is. Pláne hogy itt sírsz már hónapok óta hogy nem találsz munkát ami neked megfelelne. :D
2019. júl. 7. 16:16
 2/30 anonim ***** válasza:

Gyanúsan jó.

Ez az órabér egy normál 8 órás munkára levetítve nettó 200 körül jön ki, ami egy konyhai kisegítőnek elég fura.

Képzett, tanult emberek irodai munkával nem keresnek ennyit sok esetben, szóval nekem minimum gyanús.

Első válaszban semmi következetesség nincs. Most akkor hónapok óta nem talál semmit, de majd biztos talál jobbat?

2019. júl. 7. 16:24
 3/30 A kérdező kommentje:

Sok helyen írogatnak 1200-1300 körül is.

Amúgy 200 nettó Budapesten egy szar fizetés, szobabérletes tengődésre elég.

2019. júl. 7. 16:29
 4/30 anonim ***** válasza:
Amúgy valamelyik nap még nappali műszakos 8 órás melót kerestél még nem? Csak mert a konyhakisegítő melóknál ott ilyen 12-16 órákat dívik dolgozni. :D
2019. júl. 7. 16:41
 5/30 anonim ***** válasza:
Te nem tudsz jobbat találni az biztos, fogadd el és menj már dolgozni, ne itt rontsd már 0-24ben a levegőt.
2019. júl. 7. 16:43
 6/30 anonim ***** válasza:
"Első válaszban semmi következetesség nincs. Most akkor hónapok óta nem talál semmit, de majd biztos talál jobbat?" - Az első mondat szarkasztikus, ez a nyomorék itt sír folyton hogy képzetlenül nem talál már vagy egy éve olyan munkát amiből ő kényelmesen meg tudna élni.
2019. júl. 7. 16:46
 7/30 anonim ***** válasza:

Nem szr az, nem szobabérlésben kell gondolkodni.

Meg van az embernek alapesetben egy társa.

Ha neki i csak szr 200 nettója van, az együtt már 400, abból azért elég jól el lehet lenni.

Nekem egy nagyon durván rossz konstrukciójú lakáshitelem van, havi 55 a törlesztőm. Pont múlt héten számolgattam egy kalkulátorral, ha most venném fel, 30-35 körül fizetnék.

Egy lakáshitel ma ezerszer jobban megéri, mint bérelni. Mondjuk mindig is jobban megérte. Bérlésnél dobod ki a pénzt az ablakon, és nincs eredménye. A hitelnél is kifizeted havonta a sokat, csak a végén lesz egy ingatlanod.

És amúgy nem hogy a nulláról indultam, hanem mínuszból, mert soha semmilyen szülői segítséget nem kaptam, nem volt önerőm, sőt hiteleim voltak (áruhitelek, személyi kölcsön)

Csak nem belvárosi 20-30 milliós ingatlanokban kell gondolkodni, ha az embernek nincs semmije.

Amúgy meg ha tényleg nem 8 órát kell dolgozni, és tényleg kifizetnék ezt az órabért, akkor nem 200 lenne a vége, hanem 300.

2019. júl. 7. 16:47
 8/30 A kérdező kommentje:

"Nem szr az, nem szobabérlésben kell gondolkodni.

Meg van az embernek alapesetben egy társa.

Ha neki i csak szr 200 nettója van, az együtt már 400, abból azért elég jól el lehet lenni."

Ok, itt már bukik is a dolog. Nincs társam. Milyen alapeset?

Ez akkor lenne igaz ha alanyi jogon lehetne társa az embereknek.

Nagyon jópofa ez a ne lakjak albérletben duma, csak lakáshitelhez pl. kéne csomó önerő.

2019. júl. 7. 16:53
 9/30 A kérdező kommentje:

" Bérlésnél dobod ki a pénzt az ablakon, és nincs eredménye."

Még mindig jobb mint az utcán lakni. HOl éljünk? Nem mindenki örökölt ingatlant.

Lakáshitelhez önerő kell, főleg hogy tényleg nincs semmilyen fedezetem se.

Nem egyszerű önerőt se összerakni.

2019. júl. 7. 16:59
 10/30 anonim ***** válasza:

Kissé "sántít" a dolog: se önerőd nincs, se hozzátartozód, akivel együtt élhetsz - mégis hónapok óta "munkát keresel" és itt sírsz, hogy milyen keveset fizetnek a munkáltatók.

Vagy kamuzol és igazából dolgozol vagy a szüleid tartanak el.

2019. júl. 7. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!