Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Akik nem dolgoznak nyáron...

Akik nem dolgoznak nyáron azok mit csinálnak?

Figyelt kérdés

Itt elsösorban középiskolásokra és egyetemistákra gondoltam a nyári szünetben, de kiváncsi vagyok arra is aki évközben se dolgozik és tanulni se tanul.

Ha csak egész nap henyél abba nem un bele?

2019. júl. 1. 01:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
53%
Készülök a nagy karrieremre, vállalkozó szeretnék lenni. Rabszolgamunkából meg alkalmazott létből, ha nem muszáj nem kérek. Mert már beleuntam, hogy manapság nem sok helyen becsülik meg az embert a pályakezdő fiatalokat meg sok helyen hülyének nézik.
2019. júl. 1. 19:42
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én pl. sokat olvastam a szünidőben, a barátnőmnek vidéken volt nyaralója, általában ugyanazt a könyvet olvastuk, és levélben (akkor még igazi postai levélváltások voltak) megírtuk egymásnak, kinek hogy tetszett a könyv, kinek melyik szereplő volt szimpatikus, aztán strandokra mentünk a szüleimmel vagy kirándulni mentünk, aztán volt általában két hét amikor mi is elmentünk nyaralni. De általában olvastam.Jobb szórakozás, mint a tv-nézés. Olvasd el pl. ha még nem tetted meg: Brontétől: Üvöltő szelek c. könyvet
2019. júl. 2. 09:57
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Kortársaim nyaralnak, jogsit csinálnak, pihennek, hazamennek (koliból) és pihennek vagy sportolnak (kajak, kenu, biciklizés stb)

Miért bűn az, hogy valaki semmit nem csinál, mert magára figyel és pihen?

Ha beleunna nem csinálná.

2019. júl. 2. 12:13
 14/14 anonim ***** válasza:
47%
Aki nem dolgozik, az dolgoztat.
2019. júl. 2. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!