Akik nem járnak egyetemre, de nem is dolgoznak, mit csinálnak?
Figyelt kérdés
Van valaki aki így áll? Vagy egyetem előtt,vagy kihagy pár évet esetleg,vagy nem is tervez semmit,ti mit csináltok munka/suli helyett?2018. dec. 10. 16:02
1/19 anonim válasza:
Nyelvvizsgára készülök, feketén dolgozom heti 2x12 órát, plusz fogyózok. 20/F
3/19 A kérdező kommentje:
Tehát akkor is dolgoztok. Ez is munka :)
2018. dec. 10. 17:06
4/19 anonim válasza:
Olyan nincs Magyarországon, hogy nem dolgozol valahogy. Nagyon kevesen tehetik meg, hogy ne dolgozzanak semmit.
5/19 anonim válasza:
Pedig igen sokan meg is teszik.
Hiszen az élet túl rövid ahhoz, hogy munkával töltsük.
6/19 anonim válasza:
Élősködök anyám nyakán, másként az utcán laknék és a kukából kellene kaját szereznem. De hát az a minimum, hogy megvárja míg eldöntöm, mivel is szeretnék foglalkozni, hiszen a gyermekvállalás 35-40 évre szól. És fogyózok ^^
7/19 A kérdező kommentje:
#4 ..De van,mindenhol van. Ha átmenetileg is.
2018. dec. 10. 19:09
8/19 anonim válasza:
Dettó úgyan az vagyok mint az utolsó előtti válaszóló. Azt hittem hogy csak én vagyok ilyen helyzetben... Anyám-apám nyakán élősködök de jövőre szeretnék valami átmeneti munkát keresni miközben rájövök mit is akarok dolgozni mi az a szakma ami érdekel esetleg több is. Egyébként közben fogyózom,foglalkozom magammal. Elég unalmas mert így ugye semmi társasági élet csak régi barátokkal néha-néha összeülök de lesz ez jobb is mikor beindul az élet. :)
9/19 anonim válasza:
Én semmit. 8-at kijártam, de azt is magántanulóba mert sose bírtam az embereket. Depressziós vagyok egyetlen családtagom miatt élek, de minél előbb szeretném befejezeni az egészet. Semmit nem csinálok, csak várom hogy vége legyen a szenvedésnek. 17f ha számít a kor valamit
10/19 anonim válasza:
27/F
otthon élősködöm sajnos apám nyakán... verem a gúnár nyakát van hogy naponta többször is! Marha sokat kajálok 112 kg vagyok és bagózok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!