Szerintetek tényleg, mindig mindenkinek kifizetik a lottó nyereményt?
Figyelt kérdés
Pl. Jóska megnyer 1 milliárd forintot, aki egy falusi paraszt ember, nem sikerült elvégeznie a 8 általánost sem, az IQ szintje nem éri el a 80-at sem, közmunkából él és alkoholista.
Szerintetek egy ilyen embernek odaadnának 1 milliárd forintot?
2019. jún. 29. 13:21
2/11 anonim válasza:
Látszik, hogy szünet van az iskolában, meg a szokásosnál is alacsonyabb a kérdések színvonala.
4/11 A kérdező kommentje:
1.Igen, igaz, volt egy ilyen. Lehet egy kivételes eset volt csak.
2.Nem vagyok iskolás, egyébként a válaszok színvonala is a hozzád hasonlók miatt.
2019. jún. 29. 13:32
6/11 anonim válasza:
A szjzrt-nek nem tök mindegy, hogy Einstein-nek vagy egy "Józskának" fizetik ki a pénzt?
7/11 anonim válasza:
Vissza tudna élni a rendszer, bár abból botrány lenne, ha a nyertes a szelvényével tudná igazolni, hogy övé a főnyeremény, de nem kapta azt meg.
Nincs értelme, a Szerencsejáték Rt. bevételeibe bőven bele vannak kalkulálva a nagyobb nyeremények is.
8/11 anonim válasza:
Szerintem manipulálva van lehet nem mind meg nem mindig de gyanús nekem.Az oroszoknál láttam olyat hamarabb kiírták a számot mint ahogy kihúzták.
9/11 anonim válasza:
Kifizetik. Annak meg, aki látta, hogy előbb kiírják, mint ahogy kihúzták volna.... tudtad, hogy a tv élő adásait is kicsi csúszásban látod?????
10/11 anonim válasza:
Meg tegyuk fel. Lattad a szamot okes. De honnan tudjak jogy nem a kicsusztatott szam van nallad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!