Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha okoslottón nyerek akkor...

Ha okoslottón nyerek akkor ugyanúgy megkapom a pénzem?

Figyelt kérdés
Ha nagy összeget nyernék okoslottón ugyanúgy kifizetnek?? És a kérik a szelvényt akkor az sms-t kell nekik bemutatni??

2019. jún. 26. 15:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Az okoslottóra mint telefonos alkalmazásra gondolsz? Ha nyersz, küldenek SMS-t. Az első alkalommal meg kell adnod a válaszban a bankszámla számát, ahova kéred a nyereményt, utána ha többször is nyersz, automatikusan küldik az értesítést, hogy utalják. Párszor volt kettesem az ötös lottón, eddig mindig így kaptam meg a pénzt. Nem kellett bemutatnom semmilyen SMS-t. Nagyobb nyereménynél nem tudom, mi van - én csak 1000-1500 forintokat nyertem :)
2019. jún. 26. 16:00
 2/5 anonim válasza:
Igen arra gondoltam. Tudom kicsi rà az esély de mi lenne ha valaki azzal nyerne sok milliót?? Csak kifizetnék. Am köszi.
2019. jún. 26. 16:07
 3/5 anonim válasza:
Bocsi ez a testverem nickje ugyanazt a gepet hasznaljuk:D
2019. jún. 26. 16:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha valaki nagy nyereményt kaszál, akkor úgy tudom fel kell hívnia egy telefonszámot, akár okoslottózott, akár sima szelvényessel játszott. Ott elmondják neki, hogyan juthat hozzá a nyereményhez. Gondolom abban az esetben már tényleg kell szelvényt vagy SMS-t mutatni - de ebben sajnos nincs tapasztalatom :)
2019. jún. 26. 16:11
 5/5 anonim ***** válasza:

200ezer Ft alatt sms- ben értesít és az általad megadott szla. számra utal.

200e Ft feletti nyeremény esetén is sms-t kapcs, de csak arról értesít "nagynyeremény" van és felveszik veled a kapcsolatot egyeztetés céljából (telefon stb)

2019. jún. 30. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!