A lottó átverés? Több lenn
Sokak szerint átverés, ezt már olyan sok helyen olvastam, hogy bátorkodtam feltenni e kérdést.
A lottót kb. lehetetlen megnyerni, de bizonyos időközönként kihirdetnek egy "nyertest", hogy az emberek lássák hogy tényleg megnyerhetik, és hogy továbbra is feladják a lottószelvényeket. Ez a nyertes pedig nem közember, hanem a szerencsejáték zrt emberei, talán a vezetők osztják szét egymás között, vagy esetleg a maffia, vagy állami vezetők, a többit visszateszik alapnak... Van erre esély? Mert ugye a nyertesek nevét sose közlik. Jah és aki ideír, hogy volt már 3-asa és 4-ese és kivette a pénzt, az nem számít, mert az csak aprópénz számukra, annyit még odaadnak...
"A lottó átverés?"
Nem. Egy jól kitalált matematikai stratégia, amin a szervező biztosan nyer. 2014-ben például 5,6 milliárdot fizettek ki ötösökért, miközben a Zrt teljes nyeresége 20 milliárd körül volt. Eleve csak a feladott lottók árának 47%-át fordítják a nyereményekre, az 53%-ból kell a működést megoldani, és nyereséget generálni. Ezzel meg is van oldva, hogy ne legyen a Zrt veszteséges. Az meg nem éri meg, hogy valamilyen csalás legyen benne, hiszen akkor ugrott is évi 20 milliárdocska. Persze mindig van, akinek nem volt erőssége a matek, és megkérdőjelezi.
" Mert ugye a nyertesek nevét sose közlik. "
Még jó, hogy nem. Van a világon adatvédelem is (szerencsére). Én sem örülnék neki, ha közölnék a nevemet, ha nyerek. Meg aztán mire mennél, ha megtudnád, hogy if. Vér István nyerte meg az ötöst? Mert ha már egyszer összeesküvés-elméletet gyártasz, akkor gyártsd rendesen: még kamunevet is megadnak.
Tápiószecsőn a cukrászda tulajdonosa lottómilliomos ebből építette a cukrászdáját. Van lottónyertes csak nem mindenki hírdeti ezt magáról.
A lottó nem átverés. Attól, hogy Te még nem nyertél még nem kamu az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!