Ha a vaterán az autom. Max licithez beírok 300 Ft-ot egy 1 Ft-os aukcióra, akkor először 1 Ft lesz a licit, míg nem licitálnak fölém?
Figyelt kérdés
Most vittek el előlem levédett ajánlattal egy dolgot és meglepődve figyeltem hogy mi történik...így olvastam először erről az opcióról. Állítólag Az Ön ajánlata (Automatikus licit max) mezőbe kell beírni a maximum összeget ameddig licitáljon a gép?2010. júl. 8. 18:57
1/6 anonim válasza:
Kicsit zavaros amit írsz, de leírom, hogy én mit tudok. Pl feltesznek egy játékot 1 Ftért. Nekem nagyon kell a játék, akkor én először licitálok a legkisebb licittel. Utána újra licitálok de már nagyobb összeget írok be, annyit amennyiért nekem megéri az a játék. Ha te akarsz licitálni, akkor te csak azt a licitet látod, amit én először beírtam az én második (azaz védett) ajánlatomat nem látod.
Te addig licitálsz, ameddig neked jó de ha mázlim van, akkor pont az én ajánlatom előtt megállsz, mert azt mondod, hogy neked ez már nem kóser.
TKP le is van ott írva. a levédett licit olyan, mintha egy barátodat leültetted volna a gép elé, mert te nem érsz rá és azt mondod neki, hogy eddig az összegig elmehet , de fölé már nem.
2/6 anonim válasza:
Igen addig a tied a nyertes licit amig nem érik el a 300 ft-ot.Érdemesebb a vége előtt tenni egy jó max ajánlatot és akkor valószinű a tied lesz a végső ár:pl ha 500 ft a kikiáltási ár és 50 ft a licitlépcső akkor a lejárat előtt teszel egy max ajánlat 750 ft-ot,akkor a többieknek 5*végig kell zongorázni a sok gombot,hogy elérjék a te licitedet és addigra nyerhetsz is:)
3/6 anonim válasza:
az a fránya felhasználási feltételek de rohadt hosszú
4/6 A kérdező kommentje:
Tehát akkor először licitáljak 1 Ft-ra majd rögtön utánna beírhatom a 300-at,és akkor azt már nem fogják látni?
2010. júl. 8. 21:08
5/6 anonim válasza:
ha a 300-at írod be először, akkor is csak az 1 ft-ot látják
6/6 A kérdező kommentje:
Tényleg?:O De jó, és akkor ha meg senki nem licitál akkor 1 Ft-ért lesz az enyém hiába irtam egyből 300-at? Egyébként sikerült...
2010. júl. 12. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!