Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ez vajon mennyit érhet?...

Ez vajon mennyit érhet? Érdemes aukcióra bocsátani?

Figyelt kérdés

Computer Arts magazin 2000-es első eredeti Magyar száma Cd melléklettel 2 teljes szoftverrel.

Ez egy grafikai szaklap, amely Nagy-Britanniában igen neves kiadványnak számít!

Itthon mindössze két szám jelent meg belőle, mivel nem a magyar pénztárcákhoz lett kitalálva az ára, mert 2000 ben került 2500 forintba.

(mellesleg szerintem igény sem nagyon akadt rá, és kissé előre haladott is volt ide)

2010. jún. 19. 21:52
 1/9 anonim válasza:
Az ilyen "régi" lapok általában elérhetők digitális formában, ha érdekel valakit. Másfelől éppen a szakma jellege miatt a tartalma nagyon gyorsan elavul :)
2010. jún. 19. 22:01
 2/9 A kérdező kommentje:

Gyüjtői szempontból kérdem..

Mivel ennyi erővel a régi szupermen magazinokat is kazalba lehetne dobálni...

2010. jún. 19. 22:04
 3/9 anonim ***** válasza:

10 éves újság nem sokat ér pláne MOn.

Amerikában van ennek nagy kultusza.

2010. jún. 19. 22:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Nézd, két száma jelent meg, ezt tuti nem gyűjti senki. Megpróbálhatod aukcióra bocsátani, de megkockáztatom, még licitáló se lesz.
2010. jún. 19. 23:27
 5/9 A kérdező kommentje:

Akkor nem vesződök vele, inkább megtartom, márcsak a két teljes program miatt is..

Köszi!

2010. jún. 19. 23:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Még 10 év, és nem lesz hova betenned a CD-t
2010. jún. 19. 23:44
 7/9 anonim ***** válasza:
olvasd végig a kérdésed és ráfogsz jönni, hogy NEM bármenyire is szeretné mindenki, hogy ez vagy az milliokat de legalább is sokat érjen előbb utobb rá fog jönni, hogy nem, az akarat kevés!
2010. jún. 20. 00:58
 8/9 A kérdező kommentje:

Ki mondta hogy milliókat kellene érnie?

Egyszerűen csak nem akarom kidobni, ha valakinek megér száz forintot, nekem már úgyis jó..

Tudom hogy egyeseknek pusztán lustaságból vagy kivagyiságból egyszerűbb mindent kivágni a szemétbe..

Sosem értettem ezt, akik így gondolkodnak, miért nem pénzzel tömik meg a kandallót?

2010. jún. 20. 15:29
 9/9 A kérdező kommentje:

Amúgy fusztrál valakit ez a kérdés, hogy ilyen érzelmi töltetű válaszok jönnek??

Ha igen, miért? Mi az oka??

2010. jún. 20. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!