Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A budapesti ingatlanboom...

A budapesti ingatlanboom meddig fog még tombolni?

Figyelt kérdés
Sose ér véget az őrület? Lehet 35 millió lesz egy kőbányai garzon is?
2019. máj. 30. 05:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
40%

Kérdező, javaslom az értő olvasást - bár valószínűleg ez Neked már nem megy, mivel a felhasználóneved alapján Balázs vagy, aki szétitta az agyát.

Szóval a nyugati árak mellé a következőt írtam az 5-ös hozzászólásomban:

"A különbség az, hogy az ottani fizetésből meg lehet oldani a bérlést - a magyar fizetésekből kevésbé, ..."

2019. máj. 30. 15:31
 12/23 A kérdező kommentje:

Igen, nálunk drágább az albérlet arányaiban mint a legtöbb nyugati országban.

Engem az érdekel hogy a tébolyda meddig tarthat még.

Az ingatlanár boom.

2019. máj. 30. 15:35
 13/23 anonim ***** válasza:

Mivel itt senki nem jós - különösképpen nem döntéshozó, aki befolyásolni tudja az árakat - ezért itt nem fogsz úgysem pontos választ kapni - csak találgatásokat.

Szerintem már nem emelkedik tovább, megáll ezen a szinten nagyjából - legalábbis a pesti árak.

2019. máj. 30. 15:38
 14/23 anonim ***** válasza:
Mondom ha minden igaz a nyáron be fogják dönteni a piacot, szóval nyárig ha igazak az infóim
2019. máj. 30. 15:43
 15/23 anonim ***** válasza:
Honnan szeded ezt a marhaságot? Nem lesz itt semmi bedőlés.
2019. máj. 30. 15:46
 16/23 anonim ***** válasza:

Ha egy értelmes ember logikusan belegondol akkor lehet és remélem lesz is.

Ugyanis a bankok adtak hitelt vagyis eladtak egy házat. Az ingatalanpiacot bedöntik ezáltal sokan csődbe fognak menni, nem fogják tudni fizetni a hiteleiket, így bank vissza fogja venni az eladott házakat és újra eladja.

2019. máj. 30. 15:58
 17/23 anonim ***** válasza:
Ja értem, szóval kitaláltál valami összeesküvéselmélet. Oké, gyógyszert szedd be rendesen!
2019. máj. 30. 16:48
 18/23 anonim ***** válasza:

Én nem tarrom hülyeségnek amit az előző írt. Végülis már nagyon régóta irreálisan alacsony a jegybanki alapkamat, ez nem tartható hosszú távon...

Ráadásul a lakás eladások kapcsán egyszer ez már bejött a bankoknak, miért ne tennék meg még egyszer?

2019. máj. 30. 18:49
 19/23 anonim ***** válasza:
Álmodozzatok csak! Bőven lesznek itt 1.5 millió feletti átlag nm árak.
2019. máj. 30. 19:04
 20/23 anonim ***** válasza:
Var megnezem a kristalgombben. Igen 2022 február 18. 10 óra 52 perckor vége lesz
2019. máj. 30. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!