A budapesti ingatlanboom meddig fog még tombolni?
Kérdező, javaslom az értő olvasást - bár valószínűleg ez Neked már nem megy, mivel a felhasználóneved alapján Balázs vagy, aki szétitta az agyát.
Szóval a nyugati árak mellé a következőt írtam az 5-ös hozzászólásomban:
"A különbség az, hogy az ottani fizetésből meg lehet oldani a bérlést - a magyar fizetésekből kevésbé, ..."
Igen, nálunk drágább az albérlet arányaiban mint a legtöbb nyugati országban.
Engem az érdekel hogy a tébolyda meddig tarthat még.
Az ingatlanár boom.
Mivel itt senki nem jós - különösképpen nem döntéshozó, aki befolyásolni tudja az árakat - ezért itt nem fogsz úgysem pontos választ kapni - csak találgatásokat.
Szerintem már nem emelkedik tovább, megáll ezen a szinten nagyjából - legalábbis a pesti árak.
Ha egy értelmes ember logikusan belegondol akkor lehet és remélem lesz is.
Ugyanis a bankok adtak hitelt vagyis eladtak egy házat. Az ingatalanpiacot bedöntik ezáltal sokan csődbe fognak menni, nem fogják tudni fizetni a hiteleiket, így bank vissza fogja venni az eladott házakat és újra eladja.
Én nem tarrom hülyeségnek amit az előző írt. Végülis már nagyon régóta irreálisan alacsony a jegybanki alapkamat, ez nem tartható hosszú távon...
Ráadásul a lakás eladások kapcsán egyszer ez már bejött a bankoknak, miért ne tennék meg még egyszer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!