A budapesti ingatlanboom meddig fog még tombolni?
Nem tudom, milyen őrületről beszélsz - a nyugati árszínvonalhoz képest egyáltalán nem magasak az ingatlan árak. Tessék, nyugodtan nézd meg, hogy a "szegény" Spanyolországban, Barcelonában - ami nem a főváros - 70 ezer euróért (ami 22 millió ft) milyen lepusztult lakásokat kapsz:
Nem lett jó a link:
De még annyit: Nyugaton nem véletlenül bérelnek sokan lakást - mivel olyan drága, hogy megvenni ott sem feltétlenül tudják. A különbség az, hogy az ottani fizetésből meg lehet oldani a bérlést - a magyar fizetésekből kevésbé, inkább csak úgy, ha ketten vannak vagy egy lakást többen bérelnek.
Nem akarja az igazságot - talán most, az alap oldalt behozza - itt lehet szűrni egy max 60 nm-es lakásra, Barcelonára.
Simán lehet. Gondolom New York-ban sem gondolták, hogy egyszer majd 3 millió forint lesz az átlag négyzetméter ár.
Ahogy a budapesti fizetések is közelednek a nyugati fizetések felé, úgy az ingatlan árak is.
Minél előbb vesz valaki, annál jobban jár. Szerencsére én vettem egy lakást tavaly, így nekem most előny, hogy havi 100 ezer forinttal megy fel az értéke. De ha belegondolok, hogy 10 éve ezt a lakást 4-5 millióért árulták....😪 Bárcsak lett volna akkor pénzem.
Aki a nyugati árakkal jön, az normális? Nálunk a bérek sehol sincsenek a nyugatiakhoz képest!
VAgy szerintetek normális lenne hogy az ingatlan annyiba kerül mint Bécsben a fizetés meg balkáni?
Milyen balkáni fizetés? Kapj már a fejedhez! Soha nem látott ütemben nőnek a bérek, a kormány két kézzel osztja a pénzt a családoknak otthon teremtésre.
Gyurcsány alatt jobb volt mi? Devizahitelek meg kilakoltatás....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!