Van itt még olyan fiatal aki budapesti ingatanra harácsolt Nyugaton dolgozva, csak mivel irtóra megdrágultak ott a lakások, összedőlt az álma? Mire gyűjtötök most?
Figyelt kérdés
engem lelkileg is teljesen tönkretett a budapesti ingatlanlufi.2019. máj. 25. 06:05
1/7 anonim válasza:
Igen oszedolt nekem sajnos 11 lakast akartam venni de csak 8at tudtam
2/7 anonim válasza:
A kinti fizetésem is ehhez igazodott, így annyira nem lepődtem meg az árakon. Bár én fél éve vettem, és elég jó helyen, de azóta nem követem az árakat.
3/7 anonim válasza:
Inkább vidéken vettem 3-at, mint Pesten egyet, de sok ex munkatársam már a kint tartózkodás ideje alatt vett Pesten amit évekre kiadtak, azzal arányosan nőtt a harácsolni valójuk. Most meg már hazajöttek elég sokan belőlük és élik az életüket. :-)
5/7 anonim válasza:
A nyugati fizetésekhez képest a budapesti lakásárak drágulása nem annyira szívás mint gondolod. Igen, írtóra megdrágultak, de közel sem vált lehetetlenné lakást venni külföldi fizetésből megtakarított pénzből.
6/7 Estádio de Felchút válasza:
Tegyük hozzá, hogy a brutálisan gyenge forintárfolyam miatt aki most euróban, vagy svájci frankban kap fizetést, az nagyon jól járt.
7/7 anonim válasza:
Minden évben volt és van olyan időszak amikor gyenge az árfolyam, olyankor célszerű átváltani a megtakarításokat, vagy átvezetni a devizaszámlák között. Éven belül csak árfolyam nyereségen több 100.000 Ft könyvelhető el, de igazából ez csak kis adalék a megtakarítási összegekhez képest, amiből a vételár fedezhető ( igaz az sem egy év alatt fog összegyűlni, maximum csak vidéki kis értékű ingatlan esetén ) .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!